Oppsummering Norge til England

Jeg planlegger en oppsummering for hele turen fra Alaska til Argentina og her kommer første episode. Siden turen faktisk begynte i Norge handler første episode om distansen Norge – England. Jeg brukte ikke video kameraet på denne turen så oppsummeringen er bare bilder og tekst.

2 kommentarer om “Oppsummering Norge til England”

  1. Jarle-

    As always, love your videos, I have been reading through your blogs they have been very helpful. also, thank you for the recommendation for Stahlratte, I have already booked passage. I do have lone request, can you please add English subtitles in your future videos. I have the feeling I may be missing important information. Again, thanks for the information.

    -Ken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..