John er i Teslin YT Canada

I følge kartet er John nå i Teslin i Yukon, Canada som ligger langs Alaska Highway.  Teslin er en liten plass med ca. 450 innbyggere og har i følge Teslin sin hjemmeside både informasjons kiosk, utsiktspost,  skateboard park og ett par andre ting. Helt sikkert en kjempekoselig liten plass.

I følge Google map har han nå bare 1122 km igjen til Fairbanks, Alaska hvor jeg egentlig skal møte han så jeg får vell ta kontakt med han å høre hva planene hans er. Om han venter eller begynner på turen videre nordover uten meg.

John Bennett
John Bennett

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..