3 kommentarer på “Bilder fra Moto Freight Ltd

  1. An impressive share! I have just forwarded this onto a friend who had been doing a little homework on this.
    And he ctually ordered me breakfast because I stumbled upon it for him…
    lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!!

    But yeah, thanks for spending some time to talk about thi issuee here on your blog.

  2. Det ble Heidenau bakdekk , framdekk også ?👍 👍 Moro å følge med. Ikke lenge før den egentlige reisen begynner nå. God tur videre.

    • Takk for det. Yes, jeg endte opp med disse dekkene selv om jeg ikke har prøvd de før. Men jeg satser på at det andre har opplevd og testet ut er godt nok for meg også. De skal i alle fall ha en lang rekkevidde og fungere «greit nok» på de fleste underlag. Helt sikkert godt nok til min kjørestil.

Det er stengt for kommentarer.