Dag 4 i Bolivia og dag 1 i Chile

Nå må jeg i minibanken og så en tur på stranden så orker ikke skrive noe nå. Videoen viser i alle fall litt om hvordan turen fra Tholar i Bolivia til Arica i Chile var.

 

 

Ellers så er første inntrykket av prisnivået heri Chile ikke så ille. I går var jeg ute på en skikkelig flott restaurant for å få meg ett skikkelig kjøtt stykke og ett godt glass rødvin og det kom på 195 kr. Dvs at hadde jeg gått på en helt vanlig sjappe for å få meg ett måltid ville prisen sikkert vært mye lavere. Så jeg får vell ta ut ett par hundre tusen peses så jeg har i noen dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..