Dag 2 i Chile. Turist i Arica

Arica er en by på i underkant av 200.000 innbyggere så byen er overkommelig å navigere i. Jeg tok derfor en liten tur inn til sentrum for å finne en bank. Siden jeg skal være i Chile en stund tenkte jeg at jeg i alle fall kunne begynne med 200.000 pesos. Det skulle vise seg å bli en liten utfordring men etter å ha besøkt 4-5 banker fikk jeg omsider ut pengene.

Har også brukt dagen til å gjøre noen vurderinger om hvor ferden nå skal gå. Alternativene jeg vurderer er å kjøre langs kysten av Chile eller dra opp i fjellene i Argentina. Pga. at jeg syd i Peru begynte å bli skikkelig kortpustet vurderer jeg nå å holde meg langs kysten de neste dagene. Endelig beslutting bør jeg ta ca 600 km syd for Arica for der er stedet jeg egentlig hadde tenkt å svingene opp i fjellene igjen. Hvis jeg skulle finne ut at jeg ønsker å holde meg langs kysten kan jeg svingene opp i fjellene senere. Det er tross alt fortsatt ca 5.500 km igjen til Ushuaia.