Dag 14 og 15 i Argentina. Pigüé – Saladillo

Pigüé - Saladillo, Argentina

KLIKK PÅ KARTET FOR DETALJERT KART

19.02

Hver eneste dag siden jeg var i Chile har mekanikeren min jobbet med å holde sykkelen sammen. I løpet av natten har den laget ett nett på venstre side av gps holderen. Det er alltid på venstre siden av en eller annen grunn, og jeg har aldri hatt problemer med gps holderen så hvorfor han er så opptatt av denne forstår jeg ikke. Edderkoppen har vært med gjennom hele syd Chile og nå i 2 uker her i Argentina. Skal bli spennende å se om den overlever turen over dammen. Kan hende vi får en ny asylsøker i landet.

Mekanikeren i arbeid
Mekanikeren i arbeid

 

Selve kjøreturen fra Pigüé til Saladillo er ikke så mye å snakke om, men jeg tok det helt med ro siden jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøre hele veien til Buenos Aires. Så jeg kjørte i ett behagelig tempe, stoppet, slappet av og hadde fullstendig roen. Nesten samme følelsen som når jeg var i Sentral Amerika. Som sagt kjører jeg gjennom ett landskap med mye landbruk å det er artig å se alle de gamle lastebilene som roller på veiene her.

Pigüé - Saladillo, Argentina
Pigüé – Saladillo, Argentina

 

Som sagt møter man mange folk og ett sted jeg stoppet traff jeg på denne fyren. Han snakket ikke Engelsk men vi kommuniserte etter beste evne. Han kjørte en Honda 90cc og kom fra Buenos Aires i regnvær. Her hvor vi møttes var det 30C og strålende sol. Han tok så mange bilder at jeg syntes nesten jeg måtte ta ett bilde av han også 🙂

Pigüé - Saladillo, Argentina
Pigüé – Saladillo, Argentina

 

Jeg slo meg til ro i Saladillo. Nå har jeg ca 185 km igjen inn til Buenos Aires. Siden jeg ikke har noe stort behov for å  oppholde meg i den byen lenger enn nødvendig tok jeg meg en hviledag her i Saladillo, Saladillo er en liten by med ca 37.000 innbyggere.

 

En kommentar om “Dag 14 og 15 i Argentina. Pigüé – Saladillo”

  1. Hvis mekanikeren din overlever turen over dammen og får innvilget asyl, kan jeg låne han litt da? Må få byttet olje og filter før sesongstart og det hadde vært fint med litt hjelp. 🙂

    Hvor og når er siste stopp før hjemreise?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..