Dag 13 i Argentina. Sierra Grande – Pigüé

Sierra Grande - Bahia Blanca - Pigüé

Det er ikke så mye å nevne om dagen i dag, men for min egen del får jeg skrive noen få ord så jeg selv i alle fall husker hva som har skjedd i etterkant.

Veiene fra Sierra Grande opp til Bahia Blanca var kjedelige. Meste parten av veien lignet på det som bildet under viser.

Sierra Grande - Bahia Blanca - Pigüé
Sierra Grande – Bahia Blanca – Pigüé

 

Temperaturen lå på 25 – 30++ grader så det var greit å finne seg litt skygge når man skulle ha en pause. Alle luftinger er nå åpnet opp igjen i mc klærne og det varme tøyet er pakket langt ned i bagen igjen.

Sierra Grande - Bahia Blanca - Pigüé
Sierra Grande – Bahia Blanca – Pigüé

 

Egentlig hadde jeg tenkt å slå meg til ro i Bahia Blanca, så jeg kjørte inn til sentrum for å finne meg en minibank. Bahia Blanca er en by på ca 300.000 innbyggere så det tok ikke mer enn en times tid før jeg var lei. Egentlig burde jeg snart ha lært. Jeg har ikke noe i disse byene å gjøre så lenge jeg er på mc ferie. Eneste positive er at folk er nysgjerrige, kommer å snakker, spør hvor jeg er fra, hvor jeg er på vei etc etc. Men disse spørsmålene har jeg får hver eneste dag i 9 mnd’er så …………….

Sierra Grande - Bahia Blanca - Pigüé
Sierra Grande – Bahia Blanca – Pigüé
Sierra Grande - Bahia Blanca - Pigüé
Sierra Grande – Bahia Blanca – Pigüé

 

Etter å ha fylt bensin forlot jeg Bahia Blanca igjen å bestemte meg for å kjøre en times tid til slik at jeg kunne komme meg opp til Pigüé. Pigüé er en plass med ca 15.000 innbyggere og mer min stil 🙂

På veien fra Bahia Blanca til Pigüé forandret landskapet seg. Området er helt klart ett landbruksområde å med litt mer fjell og daler. Det er selvfølgelig også med på å beskytte for vinden siden det fortsatt er litt vind noen steder.

Men nå er jeg i alle fall i provinsen Buenos Aires å har bare 550 km igjen til DakarMotor hvor sykkelen skal leveres på mandag. Det er nesten så jeg vurderer å ta meg en tur til Uruguay for å slå ihjel en dag 🙂

Pigüé - Buenos Aires
Pigüé – Buenos Aires

2 kommentarer om “Dag 13 i Argentina. Sierra Grande – Pigüé”

  1. Litt av en tur du har vært på Jarle, dette blir liggende ute i etterkant? Er en del dager jeg ikke har fått med meg, så derfor er jeg nysjerrig på om innholdet blir her?

    1. Ja innholdet blir her og en vakker dag kan det hende jeg kategoriserer innleggene pr land ( i den rekkefølgen jeg kjørte de) i stede for pr mnd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..