Vurderer Lindstrands Flux mc jakke for 2018 sesongen

Selv om Dundee jakka ikke har vært så mye i bruk begynner den å bli noen år gammel så nå når en ny sesong skal planlegges vurderes Flux jakka til Lindstrands. 2017 ble en varm sommer i USA så hvis 2018 skal bli like varm vil god ventilasjon være viktig. Cato foreslo Flux jakka så nå forsøker jeg å finne ut mest mulig om jakka før jeg skal treffe Cato i januar.

Flux mc jakke Lindstrands
Flux mc jakke Lindstrands

 

Flux mc jakke Lindstrands
Flux mc jakke Lindstrands

 

I katalogen står følgende tekst.

Ventilerte jakker i Mesh for maksimal ventilasjon når kroppen må jobbe og det behøves avkjøling.

FLUX

• Tekstil / Mesh

• HI-ART®-forsterkning

• Justerbare CE-godkjente beskyttere Level 2

• Kan kompletteres med vår CE-godkjente ryggbeskytter SECURE L2

• Kan kobles sammen med bukse • Justerbar erme- og kroppsvidde

• Reflekser Herre 46–62 Art.nr. 523504-02, Svart / Offwhite

 

Så vidt jeg kan søke meg frem til indikerer Mesh at tekstilen er «hullete» for å gi god ventilasjon.

I tillegg står det HI-ART®-forsterkning. Så hva pokker er det? Bak i katalogen fant jeg svaret.

HI-ART®-forsterkning
HI-ART®-forsterkning

At Flux jakken har justerbare CE-godkjente beskyttere Level 2 betyr vell ikke annet enn at level 2 er en bedre og kraftigere beskyttelse enn Level 1 regner jeg med men det er jo selvfølgelig både viktig og bra. At den kan kobles sammen med buksen er selvfølgelig også bra selv om jeg normalt sett ikke bruker å gjøre det. Reflekser er godt å ha og at den har store partier med Offwhite farge er bra når solen steker i 40-50ºC.

Det er nok ikke den jakken jeg ville valgt til en skikkelig adventure for da ville jeg nok heller valg Lindstrands Qurizo 522100-29 som jeg brukte på Alaska – Argentina turen, men til å kjøre USA på kryss og tvers på flotte asfalterte mc veier kan nok Flux jakken være ett godt alternativ. Gleder meg til å prøve den og andre alternativer på nyåret.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier KlærStikkord, , , , , , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..