Jofama / Lindstrands / Halvarssons 2018 katalogen er kommet

Etter en samtale med Cato hos Jofama / Lindstrands / Halvarssons ble vi enig om at han skulle sende meg 2018 katalogen hvor jeg kunne plukke meg ut noen produkter som jeg skal bruke i 2018 sesongen.  Poenget er….. i denne katalogen sto det noen ord jeg bet meg ekstra merke i. Når man leser disse ordene forstår man at de som produserer disse mc klærne har en forkjærlighet til motorsykkel og turer.

Her er ordene som er klippet ut av Jofama / Lindstrands / Halvarssons sin 2018 katalog.

Følelsen av frihet, fart, kraft og fellesskap. Å kjøre motorsykkel vekker ulike følelser hos ulike mennesker. Hver opplevelse er individuell, og det finnes veldig mange ulike grunner til at man kjører MC.

Å kjøre motorsykkel er en stor del av livet og identiteten. Det blir en måte leve på rett og slett, en nødvendighet for å ha det bra. På motorsykkelen kommer friheten, du kan legge kravene og stresset bak deg og bare kjøre. Der, på motorsykkelen, blir nærværet totalt og tiden står stille.

Veien er vårt andre hjem, og vi tror at du føler det på samme måte. Når vi kjører MC, er det reisen som er selve målet. Det spiller ikke så stor rolle hvor vi drar. Asfalten under hjulene, vinden mot kroppen, duftene fra landskapet rundt deg. Det er summen av alt dette som vi ønsker å oppleve gang på gang.

Her spiller klærne en avgjørende rolle. De skal være sikre, slitesterke og smidige, ha rett look og vært utstyrt med nøyaktig de funksjonene du trenger. Ingen unødige detaljer som sitter i veien.

 

Noen har forstått det er min eneste kommentar i tillegg til at jeg har kjørt med deres utstyr i en del år nå og er kjempefornøyd.

 

Jofama katalog 2018
If it works in Scandinavia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..