New Zealand i Januar – Februar 2018

Hva neste år bringer av arbeidsoppgaver vet jeg ikke enda, men den første turen i slutten av Januar er i alle fall i boks. ca 25. januar går ferden til New Zealand for å kjøre Nordøya og Sørøya rundt (ca 3.800 km).

New Zealand Roundtrip
New Zealand Roundtrip

Vi starter turen i Auckland med sine 1,5 millioner innbyggere. Byen ligger på Nordøya og har den største befolkningen med Polynesiere i verden.

Videre går turen til Whakatane, Gisborne, Napier, Wellington, Murchison, Fox Glacier, Queenstown, Invercargill, Moeraki, Cristchurch, Wellington, Raetihi, Cambridge før vi er tilbake i Auckland igjen.

Hva mer turen bringer av opplevelser får jeg sjekke ut, men nå er i alle fall kart for GPS’n lastet ned og klar for installasjon.

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 New ZealandStikkord1 kommentar

En kommentar om “New Zealand i Januar – Februar 2018”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..