Hjemme igjen etter til sammen 102 dager i USA

Da er jeg endelig hjemme igjen etter totalt 102 dager på veien i USA. Det ble 1 tur på Route 66 fra Los Angeles til Chicago, 3 turer på Route 66 fra Chicago til Los Angeles og 2 Wild West turer. Til sammen ca 27.000 km med van og henger etter x antall motorsykler, Ford Mustanger og Triker.

Van and trailer
Van and trailer

En fantastisk sommer med flott vær, flotte veier, og mange flotte opplevelser med kjekke mennesker. Til sammen denne sommeren ble det bare noen få timer regn i løpet av disse 102 dagene, det ble 1 dag med sandstorm, lange perioder med temperaturer på 35 – 45C og t.o.m. varmerekord i Las Vegas med 53.3C.

Sandstorm
Sandstorm

Noen ganger havnet vi også ute på noen grusveier som ga utfordringer for de som kjørte sist i kortesjen.

Dusty dirt roads
Dusty dirt roads

 

Men noen av grusveiene ga fantastiske opplevelser når man f.eks kom på toppen av bakken som i dette tilfellet.

Mexican Hat
Mexican Hat

 

Men hva ville turene vært uten de kjekke menneskene man møter?

Meramec Caverns
Meramec Caverns
Petrified Forest
Petrified Forest
Sedona
Sedona
Harley, the redneck from Erick, Oklahoma
Harley, the redneck from Erick, Oklahoma
Chicago
Chicago
Utah
Utah

 

Samtlige av disse personene hadde ett felles mål og det var å få en fantastisk opplevelse sammen. Med en slik innstilling må det ble bra og når kundene har det bra har selvfølgelig vi som arrangerer turene en enkel oppgave. Så tusen takk alle sammen. Håper dere hadde det like bra som meg. Hvis alt går etter planen fortsetter jeg til neste år med tilsvarende reiser, så hvis jeg er heldig  dukker noen av kundene opp igjen for å ta nye turer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..