Harley, the redneck from Erick, Oklahoma

Man møter mange personer når man reiser og Harley er en av de jeg har besøkt noen ganger denne sommeren. Han er helt klart en karakter som skiller seg ut i mengden og en person man vil huske i lang tid 🙂

Men også Harley har en historie. En historie ikke jeg skal påstå at jeg kjenner men når man møter Harley forstår man at konen Annabelle Russell som døde i September 2014 var en viktig del av Harley sitt liv.

 

Som videoen viser er Harley en person som byr på seg selv noe mange av oss kan ha noe å lære av.

Harley, Erick, Oklahoma
Harley, Erick, Oklahoma
Harley, Erick, Oklahoma
Harley, Erick, Oklahoma

 

Så for de som vurderer å besøke en levende legende og en skikkelig redneck anbefaler jeg ett stopp i Erick i Oklahoma 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2017 102 dager i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..