Dag 8 i Alaska. Bounty hunter på besøk :-)

Motorsyklene kom ikke med flyet i går kveld så da kommer de forhåpentligvis på onsdag kveld. Dvs at vi kan hente de ut torsdag morgen.  Men har lært att i  Alaska kan alt skje så vi får bare vente å se.

Her på Alaska backpackers hostel har det ikke skjedd så mye spennende, men jeg fikk snakket litt Norsk i dag 🙂 Traff 3 Norske studenter som studerte i Vancouver.  2 av de hadde vært der i ett år å den 3. personen siden januar. De skulle tilbake til Norge nå så vidt jeg forsto men hadde lyst til å avslutte turen med ett besøk til Anchorage.

Ellers så hadde vi besøk av noen   bounty hunter som tydeligvis så etter en spesiell person men så ikke ut til at de fant han.

image

Stor politi aktivitet ute i gatene i dag. En politimann sto rett utenfor der John og jeg hadde frokost å så sto det x antall politibiler som heiv seg på hjul å stoppet alle som kjørte uten sikkerhetsbelte og gjør samtidig en sjekk av bakgrunnen til sjåføren.  Selv kunne jeg ønske meg at de konsentrerer seg mer om de som kjører ruspåvirket eller holdr på med mobiltelefonen men de har forhåpentligvis dager hvor de konsentrerer seg om det også.

Været er bra. Blå himmel og rundt 15C med litt kaldt drag i vinden.  Hadde vært ypperlig kjørevær.

Får vell vaske undikk, sokker og t-skjorte i dag siden vi i alle fall skal være her en natt til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..