Terje hentet sin Kawasaki KLR 650 i dag

Terje fikk seg en etterlengtet natt med søvn etter mange timer på flyet. Tror han jobbet litt på ett sagbruk i natt men han virket i alle fall litt mer uthvilt i dag enn etter den lille søvnen han fikk bak på min sykkel i går kveld.

Her på Skagit Powersports begynner folk å kjenne meg igjen ettersom dette er andre dagen jeg er her og 3. kunden jeg bringer hit ☺

image

Pga meg har de nå fått solgt ett par med mc støvler (Mike), nytt bakdekk og oljeskift (John) og nå en Kawasaki KLR 650 til Terje.

image

En av de ansatte her har en Norsk mor så samtalen handler om alt fra troll, ett drikkebeger med hull i bunnen som ho ikke forstår hvordan fungerer (ikke jeg heller) og mulige gode destinasjoner å besøke.

Siden vi har bestemt oss for å bli en natt til tenkte jeg å gå gjennom all bagasjen i dag for å se om det var noe av utstyret jeg kunne sende hjem. Jeg hater å drasse rundt på så mye unødvendig ting.

Sykkelen trengte også sårt en vask så etter sykkelen til Terje var hentet tok vi oss ett par øl å litt mat før vi gikk ut i varmen å begynte på det som skulle vise seg å bli en lite vellykket vask. Det var bare høytrykk spylingen så fungerte så avfetting og såpe kunne jeg bare glemme. Men den ble i alle fall bedre enn den var.

image

Temperaturen lå på 24-25 °C så på vei tilbake til hotellet ble vi enige om at før vi skulle gjøre noe som helst var første prioritet å få fatt i mer øl og litt mat som vi kunne ha på hotellrommet.

image

Det er viktig å ta 5 minutter før man begynner på fysisk aktivitet i varmen og deretter 5 minutter hvert 5. minutt.  På den måten er man sikkert på at ølen ikke blir varm.

image

Terje gjorde seg ferdig først å så ble det Norske flagget plantet på sin KLR 650 for første gang ☺
,

image

Så begynte jeg å gå gjennom alt jeg angrer på at jeg tok med meg.  Så the BBB (big black bag) er nå pakket og blir kjørt på posten i morgen for å sende den til Torger i Florida i morgen.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..