10 mer eller mindre gode reisetips :-)

Etter å ha vært på veien en stund nå har man lært seg visse ting.

F.eks.:

1: Begynn å lete etter rom i god tid før det blir mørkt. Da står man sterkere til å få litt billigere pris.

2: Be om pris å spør om dette er inklusiv tax. Hvis de sier prisen pluss tax med en gang later du som du ikke fikk med deg siste del av setningen, å spør om prisen er inklusiv tax. Da svarer de som regel ja. Alternativt legger de på tax på den prisen de først oppgav.

3: Etter å ha fått prisen spør om de gir 10% til AAA medlemmer. De svarer alltid ja på dette. Da sier du at du ikke er AAA men at du har AARP medlemskap. Dermed får du 10% 🙂 De spør nesten aldri om AARP bevis men spør de viser du de bare det Norske sertifikatet. De vet ikke hva dette er uansett.

4: Spør om wifi før de har tildelt deg ett rom. Da er sjansen for at du får ett rom med god wifi dekning bedre.

5: Spør om rom i 1. etg så slipper du å bære bagasjen så langt og sykkelen står rett på utsiden av døra. Ulempen kan være at det er flere kakerlakker i 1. etg. enn det er i 2. etg. (Terje sin teori) 🙂

6: Det første man gjør når man har fått ett rom er å sjekke lakenet. Ikke alle steder skifter laken hver uke, men alle steder som drives av Indere har vært bra.

7: Ikke alle steder har kleshengere. Jeg har alltid med meg stropper med kroker i enden (kjøpt på biltema) som jeg bl.a. bruker til å surre bagasjen på sykkelen. Disse kan brukes til å henge mc klærne til lufting.

8: Mange vasker har ikke propp. Jeg har med meg en universalpropp som passer til alle typer vasker. Dermed kan man vaske klær i vasken på hotellrommet å henge de ut på sykkelen til tørk, Tørker i løpet av meget kort tid når temperaturen er 30-40 grader.

9: Våtservietter kan brukes til mer enn å vaske seg på hendene og i ansiktet. Etter noen dager i telt uten mulighet til dusj er våtservietter løsningen.

10: Det finnes noen Sports energy drikke med en stor svart kork. De gir deg litt mer å gå på på dagtid. Ta vare på flasken. Hvis du er mann, våkner klokka 3 om natta å plutselig må …………. ja så kan det være kjekt med en slik flaske. Alternativet er å åpne glidelåsen i teltet, gå ut, bli våken og dra med seg 258 insekter inn i teltet igjen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..