Terje dukket opp i USA :-)

Dagen begynte som planlagt rolig.  Jeg våknet ved 6 tiden så da var det bare å stå opp. Ryddet sammen teltet og alt annet utstyr å pakket det på sykkelen mens John fortsatt sov. Så klokken 9 satte jeg og naboer (Mike) oss på våre sykkler å tok oss en kjøretur.  Jeg hadde lyst å sjekke om alt var i boks med Terje sin sykkel og Mike trengte nye kjørestøvler. Dermed ble det en tur på .Skagit Powersports i Burlington.

image

20150604 (10)

20150604 (14)

Det var bare ca 25 minutters kjøretur men halvparten av denne distansen var smale svingete kjekke veier. Vell fremme fikk jeg se Terje sin sykkel og den så meget pen og velholdt ut. Gått kunn 1300 miles og ferdig utstyret mef kofferter å annet snaks. Håper og tror Terje skal bli fornøyd

Siden veiene var så kjekke tok jeg turen nordover igjen for å sjekke hvordan det gikk med John. Han ville ha nytt bakdekk og oljeskift så dermed ble det samme turen nedover igjen.

Etterpå fant vi hotellet, sjekket inn og begynte å vente på å høre fra Terje.

20150605 (3)

Jeg hadde sendt han en melding om å forsøke å ta flybussen en plass nord for Seattle siden alle jeg hadde snakket
med ang å kjøre ned på flyplassen ved 6 tiden mente det var håpløst. Jeg ville få køen ut fra Seattle på veien ned til flyplassen og jeg ville få køen ut av Seattle på vei nordover igjen, men etter x antall forsøk på å finne en buss som gikk nordover ga han opp,  satte seg i en taxi å ringte meg for å si fra at han var på vei nordover.  Heldigvis ringte han tidlig så jeg fikk stoppet han, ba han hoppe ut av taxien å sende meg beskjed om hvor han var slik at jeg fikk hentet han.

Så ved 11 tiden var vi alle 3 samlet for en øl på rommet.

Planen for i morgen er å hente sykkelen til Terje å så bruke resten av dagen til å slappe av å hente seg litt inn igjen etter en lang flytur. Jeg trenger å få vasket sykkelen, sjekke skrue og muttre og samtidig se om jeg finner årsaken til at jeg har vakum i bensintanken. Dette oppstod for noen dager siden å har sikkert en sammenheng med den julingen sykkelen har fått de siste ukene på humpete og støvete veier. Trikset så langt har vært å åpne bensin lokket å slippe inn luft hver gang jeg stopper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..