Dag 8 i Canada. Søndag 31 mai i Prince George

Det ble en lang og koselig søndag her i Prince George.  Bjørg og Egil disket opp med en flott søndag frokost før Egil og jeg tok oss en tur ut å tittet på Egil sin Harley Dawson fra 1934 med fot clutch og gir på tanken. Den var i relativt dårlig forfatning pr. nå men for en som hadde hatt tid og lyst til å begynne på dette prosjektet måtte det vært en drøm å gjøre denne 750cc klar for veien igjen.

Etterpå ble det en rundtur i Prince  George for å se på diverse severdigheter før han tok meg ned til huset som onkel Bjørn hadde bygget når han kom hit rundt 1950-1952 engang.

Etter en lunch hjemme hos Bjørg og Egil igjen ble det en tur ned til den ene datteren og familien på BBQ. Koselig å hilse på alle sammen.

Bjørg og Egil
Bjørg og Egil

Bjørg hadde også tatt en telefonrunde til 3 av onkel Bjørn sine nærmeste venner og bedt de på besøk om kvelden  (sammen med koner). For det første var det selvfølgelig koselig å treffe alle 6, men enda koseligere var det når de begynte å fortelle om hvordan de var blitt kjent med onkel og alle historiene opp gjennom årene. Alt fra fuktige fester til hva onkel hadde jobbet med. Som f.eks. gullgraving i elvene,  RV camping, skogsarbeid, blikkenslager, rørlegger, elektriker osv. I tillegg viste det seg jo at alle disse folkene hadde truffet flere av min slektninger.  Både de som hadde vært på besøk her, men også mine slektninger i Sverige og i Australia.  Så noen av disse folkene hadde bedre kjennskap til min familie enn det jeg selv hadde. En av de (samen med konen) hadde t.o.m. vært i Spydeberg å feiret Bjørn sin 60 årsdag.

Tusen takk alle sammen for en koselig kveld å for at jeg kunne bli litt bedre kjent med min onkel som var en stillfaren mann som ikke sa så mye eller gjorde så mye ut av seg men som hadde sans for forretninger.

20150601 (7)

Men høydepunktet var muligens like vell å treffe tante Heidi som var min onkels kone de siste årene. Å treffe Heidi var veldig koselig å hun var akkurat slik en tante skal være 🙂 Smilende blid, åpen og varm. Håper våre veier krysses igjen tante.

20150601 (8)

20150601 (9)

20150601 (10)

Det ble tatt noen bilder i dag også men bilder både for denne dagen pluss de tidligere dagene vil bli oppdatert senere når jeg har en pc i ett nettverk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..