‘No plan is a good plan’ heter det men………..

Det koster penger å være på veien, så etter å ha sjekket ut av motellet i San Angelo ble det en tur i banken for å ta ut penger. Motell rommet fikk jeg noen dollar billigere pga at jeg ikke hadde mer kontanter på meg, men skulle jeg komme meg gjennom dagen trengte jeg mer cash. Cash fungerer best her i USA på bensinstasjoner, moteller etc. Ikke blir det gebyrer og på motellene får man mange ganger rommet billigere hvis man bruker cash.

 

I vanlige ATM’er tar de 2-3$ i gebyr å man kan max ta ut 200$. Går man i ATM maskinen i banken kan man ta ut 500$ å fortsatt er gebyret bare  2-3$. Etter å ha fått litt cash igjen ble det en tur på Denny’s for å få seg en frokost og fortsette å lese litt i boka 🙂

 

Siden mottoet ‘No plan is a good plan’ hadde jeg ikke sjekket hvordan veiene skulle være eller hvordan byen Pecos som lå ca 335 km vekk skulle være. Det eneste jeg hadde sjekket var været og temperaturen skulle ligge på 38C. Det stemte mesteparten av dagen bortsett fra at den på ettermiddagen steg til 39C 🙂

Veiene derimot burde jeg ha sjekket bedre. Mye av dagen endte jeg med å kjøre på veier som bildet under viser. Rette strekninger på 20 – 30 km uten en eneste sving, med en vind som blåser var luft rett i ansiktet på den og en motor mellom beina som ikke akkurat er ett kjøleanlegg. Men jeg klager ikke. Dette er en helt frivillig reise og jeg gleder meg til hver ny dag.

San Angelo - Pecos
San Angelo – Pecos

 

Stekende varme gjør at man ikke stopper hvis man ikke finner skygge bortsett fra når man har drukket så mye vann at ikke alt rekker å bli svettet ut. I dag kjørte jeg også med vesten og det hjalp nok litt. Det føles gjerne ikke der og da, men hvis vesten hadde vært av hadde man savnet den.

San Angelo - Pecos
San Angelo – Pecos

 

Men når man finner skygge er det bare å stoppe uansett om stedet er en nedlagt gammel bensinstasjon, ett tre eller ett sted som selger iskald drikke.

San Angelo - Pecos
San Angelo – Pecos

 

Dagen i dag bød ikke på mange tettsteder og små byer slik de andre dagene har vært. Men derimot har jeg sett mange av disse 🙂

San Angelo - Pecos
San Angelo – Pecos
San Angelo - Pecos
San Angelo – Pecos

 

Men i tillegg til at jeg burde ha sjekket ut veiene burde jeg også sjekket ut litt mer om byen Pecos.

Pecos Texas
Pecos Texas

 

I utgangspunktet en koselig plass ……………………..

Pecos Texas
Pecos Texas

 

………..selv om både denne og de få stedene jeg har kjørt gjennom i dag har vært meget støvende. Det begynte også å bygge seg opp med skyer om ettermiddagen, men i følge værmeldingen skal det ikke komme regn hverken i dag eller i de neste dagene. Regner med det er en del biler her i dette området som blir sandblåst ufrivillig.

Pecos Texas
Pecos Texas

 

Men hovedproblemet her i Pecos var ikke hverken skyene, støvet eller varmen. Byen har de siste par årene blitt en olje by som tiltrekker seg masse arbeidere som trenger ett sted å sove.

Oil in Pecos
Oil in Pecos

 

Ikke hverken på Motel 6 eller andre steder var det rom å oppdrive for under 100$. Endte til slutt opp en plass som skulle ha 130$. Rommet er riktig nok bra selv om døra er ganske skrøpelig, men med disse prisene må jeg reise videre i morgen. Jeg forsøkte desperat å finne en plass å campe, men det var også håpløst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..