Hanksville til Mexican Hat

Ved avgang fra Hanksville tok vi også farvell med John. Han hadde bestemt seg for å kjøre til Moab å bli der ett par uker før han skulle kjøre videre mot Mexico. Jeg vet du leser bloggen John så: takk for følget i disse 5 ukene. Håper vi treffes igjen en plass i Mellom America.

Terje og jeg fortsatte videre inn i Utah. Målet for dagen var å komme til Mexican Hat. Vi hadde mange stopp under veis for å nyte utsikten.

image

På en av plassene vi stoppet kom vi i snakket med to karer fra Colorado og Alaska. De lurte på hvilke veier vi hadde planlagt å kjøre fra Mexican Hat til Denver. De fant frem kartå kom med flere gode råd. Det endte mrd at de ga oss kartet så vi kunne bruke dette til å legge inn kjøreruten på gps’en. Det var ett Butler kart og dette er ett kart jeg hadde vurdert å kjøpe tidligere. Så til de av dere som vurderer å kjøpe kart kan jeg anbefale Butler sine som spesielt markerer fine mc veier.

image

Temperaturen holder seg fortsatt høy så faren for neglsprett er minimal selv etter å ha modifisert hanskene som hadde sett sine beste dager.

image

image

Siste stykket mot Mexican Hat kjørte vi hwy 261 som er en bratt svingete grusvei som Anja og jeg også kjørte i 2013. Utsikten fra toppen av nedstigningen er utrolig og jeg vil laste opp noen bilder tatt med kameraet senere.

image

image

image

Siden vi slo oss til ro tidlig denne dagen kunne vi ta oss en dusj å slappe litt av før vi tok oss en skikkelig middag hvor kokken grillet biffen bare ett par meter vekk fra der vi satt.

image

Vi pratet litt med en av naboene når vi kom tilbake til rommet å han kunne fortelle hvor vi burde reise for å få med oss soloppgangen. Vi bestemte derfor å sette klokka på 0445 for å rekke å pakke syklene å kjøre til denne plassen.

Å så måtte jeg ta en rengjøring i den ene kofferten. En oljekanne hadde mistet korken for ett par dager siden så det var grist olje utover x antall ting. Heldigvis hadde en t-skjorte sugd til seg mesteparten så alt var ikke bløtt men kjedelig uansett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..