Godbye Texas, hello Louisiana

2015-06-29-12_25_37-My-Adventures---SPOT-Adventures

Etter at Terje var ferdig med å jakte på kakerlakker reiste vi omsider fra DeLuxe Inn i Jasper, Texas,

Jasper Texas
Jasper Texas

Det hadde regnet litt i natt så temperaturen var nede i 25-28 grader. Etter 15 mil stoppet vi å hadde oss en lunch før turen fortsatte videre mot New Orleans. Etter ca. 25 mil tok vi igjen regnværet. Dvs, vi så det i det fjerne å fant ut at det beste var å stoppe, slappe av litt å la været fortsette mens vi kunne ta en lite lur.

Heliflex stol
Heliflex stol

Etter å ha tatt en liten powernap fortsatte vi på veiene som gps’en hadde foreslått etter at jeg hadde krysset av for at vi ikke ville kjøre motorveier. Veiene var fine rolige veier som hele tiden bringer oss gjennom små tettsteder og små byer å ved 11 tiden var vi plutselig i Louisiana uten at vi egentlig hadde sett stats line skiltet. Men jeg regner med det skjedde i det vi kjørte over en liten elv hvor vi hadde 70 miles fartsgrense inn mot broen og plutselig var fartsgrensen 55 miles. Lovlydig som jeg er holdt jeg fartsgrensen over en lang slette mens Terje kjørte bak å omtrent skubbet meg fremover, men etter å ha sett at politibilen sto i enden av sletten var vi nok begge glade for at jeg hadde tatt det med ro.

Men med en F800GS og en 650KLR på veien har ikke regnværet en sjangs så vi tok selvfølgelig uværet igjen å denne gangen stoppet vi å kledde på oss regntøyet.

wpid-dsc_0405.jpg

wpid-dsc_0406.jpg

Å kjøre i regnvær i 25 varmegrader gjør at hvis man ikke får av seg regntøyet igjen etter at regnværet er over blir man like våt som om mann hadde kjørt uten regntøy. Luftfuktigheten er til å ta og føle på, dampen står opp fra asfalten og man kan stå helt i ro å like vell renner «svetten» nedover ryggen.

New Orleans Louisiana
New Orleans Louisiana

Vi stoppet på en bensin stasjon for å sjekke gps’en etter steder å overnatte …………………

New Orleans Louisiana
New Orleans Louisiana

……………….å vi hadde ikke stått her mange minutter før Terje fikk tilbud om donere 7USD til en sliten fugl som kunne gjøre det meste for en slik sum. Jeg fant ut at det var best å snu meg litt mens diskusjonen pågikk så jeg fikk heller nyte statuene som var i nærheten.

New Orleans Louisiana
New Orleans Louisiana

Men Terje hadde ikke 7USD så han valgte også å konsentrere seg om statuene 🙂

New Orleans Louisiana
New Orleans Louisiana

Etter å ha kjørt litt rundt i New Orleans å  bl.a. rotet oss inn i Canal Street fant vi ut at vi ikke ønsket å være turister i en by med med mc og bagasje så vi begynte å lete etter en plass å overnatte. Det ble en rolig kveld på hotellet med pizza i kveld. I morgen tar vi taxi inn til sentrum for å være turister før vi reiser videre igjen på tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..