Dag 23 i Mexico Batopilas – Hidalgo del Parral

Hadde egentlig tenkt å ta noen grusveier ut fra Batopilas, men hotelleieren mente at den turen på 8-9 timer ikke var lurt å gjennomføre nå som det hadde regnet så mye om nettene. Veiene ville være i meget dårlig forfatning og ikke forsvarlig å kjøre på alene. Så jeg hørte på han å tok fatt på veien nordover igjen som jeg hadde kjørt på dagen før.

Etter at jeg laget denne videoen kom 2 politibiler forbi pluss 4-5 hvite pick-up’er. Magefølelsen sier at dette også var en eller annen form for politi og at de var på vei ned til de som nettopp hadde sluppet meg forbi.

Når jeg kom frem til Hidalgo del Parral var første prioritet å få tak i kontanter og så begynte jakten på hotell. Stedet har mange overnattingsmuligheter men få av disse hadde god / sikker parkering til sykkelen. Så etter å ha kjørt byen på  langs og på tvers x antall ganger ente jeg til slutt opp på Hacienda de Villa. Ganske artig når ingen av de ansatte snakker Engelsk og jeg ikke snakker Spansk. Men både mat, passord for wifi, mat og drikke ble omsider fikset 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..