Dag 24 i Mexico Hidalgo del Parral – Durango

2015-08-31-09_21_19-My-Adventures---My-Adventures

Etter å ha tilbragt formiddagen sammen med 2 ektepar fra Chihuahua som bodde i rommet ved siden av, kom jeg meg endelig avgårde. Himmelen var litt mørk så jeg var litt bekymret for om det skulle bli regn, men det gikk heldigvis bra. Det kom noen få dråper, så jeg satte på meg regndressen og da sluttet det 🙂

Det ble ca. 400 km på veien i dag. Så etter å ha kjørt nordover en stund har turen sydover har helt klart begynt. Hvis jeg skal rekke å se de tingene jeg ønsker å se her i Mexico før jeg forlater dette vakre landet må jeg vell begynne å kjøre litt mer.

Resten av hvordan dagen ble får dere evt. se på videoen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..