Dag 25 i Mexico Durango – Zacatecas

Jeg måtte ta ut linsene i går selv om jeg bare hadde hatt de inne i 10 dager. Etter å ha tatt ut linsene fant jeg frem brillene og tok meg en tur ut i Durango for å spise å titte litt. Søndag er helt klart en stor handledag i Mexico så det var masse folk i de store shoppingsenterne. Jeg fant meg en restaurant, fikk menyen å skulle forsøke finne ut hva jeg skulle ha, men jeg klarte pokker ikke å fokusere blikket på teksten. Heldigvis hadde de bilder også så jeg fikk bestilt meg en nydelig spareribs med tilbehør. Jeg ble litt bekymret for synet mitt, så etter å ha spist og handlet inn litt forskjellig gikk jeg tilbake til hotellrommet. Etter å ha surfet litt på nettet og tittet litt på tv tok jeg tidlig natt. Neste morgen skulle jeg pakke sammen det jeg hadde dratt utover kvelden før å når jeg skal lokke igjen brille etuiet ser jeg at det ene brilleglasset ligger der 🙂 Så jeg har vandret rundt i Durango, forsøkt å lese menyen etc med bare ett brilleglass i innfatningen. Muligens ikke synet jeg bør være mest bekymret for hehe 🙂

Målet for de siste dagene har vært å komme meg sydover i Mexico for å komme meg til Teotihuacan: Pyramids of the Sun and the Moon.

Men før jeg kommer dit satser jeg på ett stopp i Guanajuato.

Så dagen i dag har bare vært en transport etappe for å komme seg lenger sydover. Dagens etappe var planlagt til å være 300 km så i utgangspunktet skulle det gå greit, men pga regnvær var jeg nødt til å stoppe flere ganger å vente på at været skulle bli bedre, Jeg var utrolig heldig å ble ikke våt, men det var bare flaks for noen av stedene jeg kjørte gjennom bar preg av at det var kommet relativt store vannmengder på kort tid.

Drango - Zacatecas
Drango – Zacatecas

Ellers ble kvelden brukt til å skifte lyspære på sykkelen og ellers noen småting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..