Godbye Louisiana, hello Texas

2015-07-27-11_59_03-My-Adventures---SPOT-Adventures

Etter en stille og rolig natt i New Iberia våknet jeg ved 8 tiden, å det første jeg gjorde var å sjekke om sykkelen fortsatt sto på plassen sin. Kvelden før hadde jeg hatt besøk av 2 personer på døra som hadde banket på ‘feil’ dør. Hva de var ute etter vet jeg ikke men jeg tok meg en tur ut for å sjekke og gutta på rommet 2 dører vekk kunne fortelle at hos de hadde det ikke vært noen å banket på.

Men neste morgen sto altså sykkelen der fortsatt og det samme gjorde syklene til de 3 Bandidos medlemmene som bodde 2 dører bortenfor. Jeg snakket lenge med den ene av de og diverse erfaringer ble delt. De synes luftfuktigheten her nede i Louisiana var drepende på denne tiden av året å ville derfor hjem til Arkansas igjen. Jeg traff på 5-6 andre Bandidos medlemmer i løpet av dagen også.Kjekt å se at de faktisk bruker syklene. Ikke så ofte jeg ser 1%’ere på veien hjemme, men det er muligens pga. at jeg er på feil sted 🙂

I går kveld hadde jeg glemt en av reglene mine å det var å sjekke lakenet når jeg kom inn på rommet. Heldigvis sjekket jeg det ikke før jeg la meg, så dermed så jeg ikke før neste morgen at lakenet mest sannsynlig var pent brukt over lengre tid.

Kajun Inn Motel
Kajun Inn Motel

Det var muligens noen dager siden de hadde sjekket om rommet var vasket og klart til bruk også 🙂

Kajun Inn Motel
Kajun Inn Motel

Men litt svinn må man regne med.

Dagen i dag skulle bringe meg ett steg nærmere California, men jeg hadde lyst til å kjøre litt langs kysten før jeg svingte inn i landet igjen.

Louisiana - Texas
Louisiana – Texas

Vet ikke helt hva området heter, men det var kjekt å kjøre helt nede ved Mexicogolfen. Selv om temperaturen lå på 33-35C kjentes det like vell greit ut med havbrisen inn fra venstre.

Omgivelsene gikk fra i perioden å ha denne utsikten…………….

Louisiana
Louisiana

————-til denne utsikten. Milevis med sandstrender uten noe organiserte greier. Ingen isboder, ingen solstolutleie, eller annet mas. Bare folk som stoppet langs veien, spaserte noen meter å så var de der de ønsket å være.

Louisiana
Louisiana

Men mye har nok endret seg her i løpet av de 10 siste årene. Stormen Katarina gjorde mye skader og 7 år etterpå kom Isaac å smadret masse enda en gang. Jeg merket bl.a. at gps’en lurte meg flere ganger når jeg begynte å lete etter en bensinstasjon. Den ene etter den andre hadde tydeligvis vært stengt en god stund.

Men jeg fikk omsider tak i bensin, kjørte til Cameron å tok fergen som kostet den nette sum av 1$. Dette var en ferge hvor man kjørte inn på fergen på siden, kjørte rundt styrehuset å dermed kunne man kjøre ut av fergen igjen på motsatt side når man skulle på land 5 minutter senere.

Etter å ha kjørt over broen ved Port Arthur var jeg plutselig i Texas. Stoppet her å pratet litt noen folk å en kar kom bort til meg med en bærepose med isbiter og nyfanget renset fisk som jeg kunne ha når jeg skulle spise i kveld. Så hva sier man? Man kan jo ikke gjøre annet enn å være høflig å takke selv om jeg ikke hadde planer om fisk til kvelds 🙂

Port Arthur
Port Arthur

Etter litt forhandlinger fikk jeg meg ett rom til 47,7$ i Sour Lake i Texas. I denne varmen prioriterer jeg A/C selv om reise budsjettet tilsier at jeg burde brukt teltet mye mer. Sitter akkurat nå å ser på værmeldingen at de melder 37C i morgen så tror ikke det er noen fare for neglesprett i morgen heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..