Godbye Kansas, hello Oklahoma and Texas

Dagen i dag var mye lik dagen i går. Men jeg begynte i alle fall dagen med ny og ren t-skjorte som jeg fikk for noen dager siden av BMW forhandleren i Denver som gjorde 40.000 km servic’en.

BMW Denver
BMW Denver

 

Temperaturen de første timene lå på behagelige 30-33C så vi kjørte 15mil før første pause. Dette stedet bar preg av at bil og bensinstasjon var hovedfokus. Dørhåndtakene på vei inn var bensinpumpe pistoler, oljebokser var lampeskjermer etc etc.

wpid-dsc_0342.jpg
I løpet av dagen kjørte vi ut av Kansas, inn i Texas,  inn i Oklahoma og så inn i Texas igjen. Temperaturen steg sakte men sikkert å utpå ettermiddagen var temperaturen oppe i 36-37 grader. Ett sted vi tok oss en pause for å drikke litt satt vi å så på værmeldingen for hele USA. Denver og andre steder vi hadde besøkt har når regn, torden og tornado varsel så det er bra vi kom oss sydover før været kunne satt en stopper for oss.

Texas
Texas

 

Vi forlot vår følgesvenn Rocky Mountain i Denver men vinden har derimot blitt vår nye følgesvenn (som vi godt kunne vært foruten). Uansett i hvilken himmelretning veien går står vinden inn fra høyre. Endten rett inn fra siden eller skrått inn forfra. Så man ligger konstant å lener seg mot siden å håper at vinden skal være stabil så man ikke får noen overaskelser. Bakdekket mitt begynner å bli litt slitt på midten så det er greit å få slitt på sidene også. Terje derimot sliter litt med KLR’er sin som må gå på stram wire hele dagen for å klare å holde farten oppe.

Var også inmom ett par mc sjapper i løpet av dagen for å se om vi kunne få tak i en vest til Terje (vannkjølt slik jeg har) pluss att jeg kunne tenke meg å skaffe meg ett ekstra sett med fothvilere som jeg tenkte å montere på veltebøylene. Godt å få litt vind (og insekter) blåst opp gjennom buksebeina når det er varmt.

Vi endte til slutt opp i Bowie som kunne by på ett rom med 2 senger til 67 USD.

Bowie
Bowie

 

Døra til rommet har muligens blitt sparket opp noen ganger, minst 1cm klaring mellom døra og karmen (enklere for insekter å komme seg ut og inn) men selve rommet var greit nok.

Bowie
Bowie

 

Etter at bagasjen var lastet inn på rommet ble det en tur på rodeo. Her var det cowboyer som fanget kalver med lasso, riding på tid mellom noen tønner, bullriding og selvfølgelig en klovn.

 

Rodeo
Rodeo

 

Selv barna fikk slippe til. Alle barn som ville fikk gå inn i arenaen, så ble 2 kalver sluppet inn i ringen. Disse hadde en sløyfe på halen så den første ungen som klarte å skaffe seg en sløyfe tjente 40USD.

 

Rodeo
Rodeo

Etter rodeoen var over var McDonald’s eneste spisested hvor vi kunne få oss noe mat. Dessverre var det bare drive through’en som var åpen så vi parkerte syklene ved rommet, gikk ned til McDonald å tok en ‘go through’. Betjening tok det greit å vi fikk oss ett måltid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..