Fremme i Denver

Dagen i dag skulle være en transport etappe for å komme frem til Denver i løpet av kvelden.

image

Vi holdt jevnt tempo og stoppet ved behov.  F.eks når temperaturen ble for høy å det var behov for å drikke eller rett og slett bare for å strekke på beina.

image

image

Rocky Mountain har vært en følgesvenn siden jeg var i Canada og også i dag har Rocky Mountain vært med oss hele dagen.

Men mellom fjellene og åsene strekker det seg ut enorme sletter hvor kuer gresser. I motsetning til de tørre områdene vi har kjørt gjennom de siste dagene har vi nå kommet til områder hvor alt er grønt og frodig.  Det er vann langs veiene,  det er vann i elvene og det er fosser i fjellene.

I tillegg til at det er grønt og frodig har vi nok også hatt litt flaks med været. En kar vi snakket med sa vi hadde trengt snorkel hvis vi hadde vært her sist uke.

Selv om vi har en dag med transport etappe holder vi oss unna Interstate veiene. Så vi kjører på vanlige hwy som bringer oss nærmere steder langs veien. Det tar litt lenger tid men er helt klart vært det.

Det er mange sykler langs veiene og vi ligger bare i cruise fart langs veiene så det hender at noen kjører forbi oss men som regel tar vi de igjen ved neste fjell hvor veiene blir svingete. Da bruker de å slakke av på farten å plutselig er vi foran igjen.

Siste stykket inn til Denver var selvfølgelig mer trafikkert. Siden det var fredag sto trafikken i stampe ut av byen men også inn til Denver var det en del trafikk.  Ved 8 tiden var vi fremme hos Sherry hvor vi campet i hagen og parkerte syklene i garasjen.  Sherry er ei dame Anja og jeg traff i LA når vi var der i 2013. Ho har en flott Warrior og dette var linken til at vi ble kjent via Warrior forumet.

Klær ble vasket og alt var klart til at vi skulle ut på en utflukt neste dag

2015-06-22-01_19_20-My-Adventures---SPOT-Adventures

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..