Dag 4 i Mexico

Først får jeg nevne at jeg kunne stoppet på CoCo’s Corner på vei sydover på dag 3, men valgte altså å ikke gjøre det. CoCo’s corner er vell det mest besøkte stedet på Baja av mc folk, så ………. jeg droppet det.

Kjørte videre fra Guerrreo Niegro (hvor jeg hadde overnattet) i dag som ligger rett etter grensen til Syd California, Baja. Jeg kom til dette skiltet i ett veikryss å tenkte at ‘ ja da er vell dette opp denne veien da’. Men den gang ei. Etter 3 mil på fantastiske veier som jeg er meget glad for at jeg valgte å kjøre hadde jeg ikke sett ett eneste skilt som henviste til dette stedet. Veien ble til en meget dårlig dirt road så jeg valgte til slutt å snu. Men som sagt, veiene var bra, utsikten flott og fikk noen video’er som jeg får laste opp senere.

Baja California, Mexico
Baja California, Mexico
Baja California, Mexico
Baja California, Mexico
Baja California, Mexico
Baja California, Mexico

Ved 2 tiden kom jeg frem til San Lino hvor jeg tenkte jeg skulle fylle bensin å sjekke opp hvor skyene som samlet seg opp foran hadde tenkt å bevege seg, Himmelen var blitt veldig mørk og man kunne se lyn i det fjerne.

Bensin pumpen var ute av drift pga strømbrudd så jeg kjøre over veien til ett par sjapper som lå der å traff 2 Amerikanere som hadde vært her i 3 dager på grunn av dekkproblemer. De var nå klar til å reise videre men sjekket også ut skyene for å vurdere om de skulle kjøre eller ikke. Vi ble sittende å prate en times tid, før jeg fant ut at jeg for min del kom til å sjekke inn på Ricardo’s Hotel Rice & Beans.

Det begynte aldri å regne her men ett eller annet sted lengre syd regnet det nok ganske mye så jeg får vell se resultatet av det i morgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..