Fra Athens til Jasper, Texas

Det hadde regnet litt i Athens så når vi endelig pakket syklene var temperaturen på deilige 25C,

Av en eller annet grunn fant vi ut at vi skulle spise frokost på 7-B Restaurant i Frankston. Vi var 30 minutter for sent ute til å kunne få frokost så vi endte opp med å spise noe annet men det var i grunn ikke poenget. Hele atmosfæren på denne plassen var litt merkelig. Betjeningen var hyggelig og kom å spurte hvor vi var fra, maten ble servert raskt og maten var god, men ………. Det var noe rart med plassen som jeg ikke helt klarer å plassere. Dvs, jeg klarer muligens å sette ord på det men tror ikke jeg like vell skal gjøre det 🙂

7-B restaurant
7-B restaurant

 

De første 20 milene i dag gikk helt greit. Temperaturen kom ikke høyere enn 30C men pga nattens regn var luft fuktigheten høy. Vi så at himmelen ble mørkere og mørkere og vi begynte å møte biler som kjørte med vindusviskerne på så vi stoppet å tok en hvilepause. Vi studerte skyene en stund og Terje var rimelig sikker på at hvis vi reiste nå ville vi klare å kjøre inn i den siste regnbygen. Hvorfor dette skulle være ett mål vet jeg ikke men jeg hører på ungdommen som sist gikk på skolen å satte meg på sykkelen å kjørte.

Selvfølgelig fikk ungdommen rett. Ikke bare ble vi våte, men når lyn og torden kommer i samme øyeblikk å man kan kjenne svovel lukten vet man at man har vært relativt nærme 🙂

Regnvær i Texas
Regnvær i Texas

 

Uten å spørre ungdommen igjen stoppet jeg ved en kirke for å søke ly.

Regnvær i Texas
Regnvær i Texas

 

Presten dukket opp å mente vi kunne gå rundt kirken å sette oss under tak. Dette takket vi selvfølgelig ja til.

Terje sitter å tørker
Terje sitter å tørker

 

Hverken regnet eller tordenværet så ut til å forsvinne med det første så vi kjørte noen kilometer tilbake til Jasper hvor vi fant oss ett hotell. Mens vi sto på utsiden av hotell resepsjonen kom det ett par bort til oss å begynte å prate. Som nevnt tidligere er folk nysgjerrige på hvor langt vi har kjørt, hvor vi skal etc etc. Å så må man stille opp for fotografering og de kom t.o.m. etterpå å skulle ha navnene våre. Følelsen er litt merkelig, men det er jo litt artig også 🙂

Nøkkelen til det første rommet vi fikk utlevert bodde det allerede folk på så etter å ha fått en ny nøkkel kom vi oss inn på rommet for å forsøke å få tørket alle våte klær.

Jeg så at det han ett skilt om at kjæledyr ikke var tillatt på rommene. Om dette var på grunn av at hotellets egne dyr skulle få være i fred eller om det er pga at ting skal være usagt.

Jasper Texas
Jasper Texas

 

Etter en dusj var det å sette igang en vaskemaskin å ta seg en tur ut for å få seg en middag. Restauranten hadde tydeligvis ikke skjenkebevilgning så regningen ble lav 🙂

Så ett skilt langs veien i dag som jeg ikke har sett tidligere. Det sto: Fengselsområde. Ikke ta opp haikere. Det var jo en grei opplysning og ikke noe dramatikk rundt det men ikke noe jeg har sett før.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..