Dag 21 i Mexico Creel – Copper Canyon – Creel

Men jeg holdt på å pakke sykkelen kom Nete fra Oklahoma som var på besøk hos noen her på hotellet bort for å slå av en prat. Han har samme destinasjon for sin reise som meg, men planen hans er å bli her i en uke til. Han har vært her i Creel en måneds tid og kjenner området god. Han sa derfor at han kunne ta meg med på en tur for å vise meg litt av Copper Canyon.

Så dermed bar det avgårde for å se litt av dette enorme området.

Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre
Copper Canyon / Barranca del Cobre

Etter å ha vært litt turister, tatt bilder, spist litt mat etc., ble det en liten kjøretur i området. Mange turister velger å ta toget i dette området siden dette skal være en spektakulær måte å se området på.

Etterpå bestemte vi oss for å reise til noen varme kilder i området. Vi kjørte først til en parkeringplass, låste sykkler, hjelmer, jakker etc, å begynte nedstigningen til fots. Men etter ca 1 1/2 km (ved korsene) ga vi opp å begynte turen opp til syklene igjen. Det er utrolig bratt, og i ettertid ser vi at man må minst beregne 1 – 1 1/2 på denne turen (hver vei). Men vi hadde lyst på å se denne plassen og ta ett bar i de varme kildene så vi bestemte oss for å kjøre ned. Videoen er tatt på vei opp og er fra bunnen til parkeringsplassen.

Plassen lå helt nede i dalen med elven rennende rett forbi bassenget. Temperaturen på vannet var nesten i varmeste laget. Ikke slik at man brant seg, men for varmt til at man kunne kjøle seg ned. I det største bassenget hvor vannet fikk kjølt seg ned litt av luft temperaturen var det meget behagelig.

Hot springs in Copper Canyon / Barranca del Cobre
Hot springs in Copper Canyon / Barranca del Cobre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..