Dag 2 i Mexico

Ikke så mye spennende å si om dag 2 i Mexico. Ikke skjedde det noe spesielt og ikke var dagen spesiell lang. Kom meg avgårde i fornuftig tid, fylte bensin etter 4-5 mil å fortsatte kjøringen på omtrent samme type veier som i går.

Baja California, Mexico
Baja California, Mexico
Baja California, Mexico
Baja California, Mexico

Kjørte gjennom 2 militære sjekkpunkter uten at de fattet noe interesse for meg. De vinket meg bare videre uten å hverken sjekke papirer eller noe som helst annet.

I løpet av dagen kjørte jeg gjennom x antall små landsbyer som den som vises på videoen under. Noen steder har de fått lyskryss uten at jeg kan se at det er særlig behov for det. Skilt med ALTO (stopp) er satt opp på de utroligste steder å så har de en haug med fartsdempere. Noen av de er ganske små, men til gjengjeld er det mange av de rett etter hverandre slik at det er ubehagelig å kjøre fort.

Etter ca. 20 mil kom så jeg ett skilt om at det var 318 km til neste bensin stasjon. Så da var det bare å snu å kjøre tilbake til nærmeste landsby å finne seg en overnatting. Jeg hadde allerede sett etter overnatting i denne landsbyen så jeg viste hvor jeg skulle kjøre. Senere på kvelden tok jeg meg også en tur bort på bensin stasjonen for å fylle opp bensin tanken pluss at jeg valgte å fylle bensin på reserve tanken også. Ikke særlig lurt å kjøre rundt med en tom reserve tank på sykkelen når det er over 30 mil mellom bensin stasjonene.

Siden det ble en relativt kort dag hvor jeg bare hadde kjørt gjennom små landsbyer hadde jeg ikke funnet noen bank. Hovedformålet med å finne en bank er å kjøpe forsikring. For øyeblikket kjører jeg uten forsikring, noe som ikke er ulovlig (tror jeg), men kjedelig hvis noe skulle skje.

På videoen under har jeg svingt av hovedveien å tatt en liten avstikker for å se litt hvordan disse landsbyene ser ut bak  hovedveien man normalt kjører på.

3 kommentarer om “Dag 2 i Mexico”

  1. Morsomt å følge turen din. Ser at du kjører uten forsikring, prøv http://www.bajabound.com, der kan du kjøpe forsikring for mc på nett. Funka helt perfekt for oss i 2012 og spesielt enkelt hvis du allerede har en USA-forsikring. God tur videre.
    PS. Et besøk hos CoCo’s corner er et must !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..