Dag 10 i Mexico

Det ble ikke lange turen denne dagen. Kjørte fra Cabo San Lucas i retning La Paz og når jeg kom til Dana’s Diner & Cantina, El Pescadero, Baja California Sur ble det ett stopp her.

Dana's Diner & Cantina, El Pescadero, Baja California Sur
Dana’s Diner & Cantina, El Pescadero, Baja California Sur

Mike og Dana som har vært her i Mexico i nesten 30år, driver denne biker restauranten og serverer gode hamburgere, og enda bedre Margarita 🙂 Jeg så derfor ingen grunn til å reise herfra med det første. Next door kunne jeg få ett rom til 300 pesos (150kr), så sykkelen ble parkert og jeg ble sittende i baren til den stengte (mange Margarita’er senere).

En del Amerikanere som bodde i området kom innom i løpet av dagen / kvelden og jeg møtte blant annet Kathy og Lynn som hadde flyttet ned her for 9 måneder siden. De var kjempekoselige og de inviterte meg også til å overnatte hos de slik at jeg skulle slippe å booke meg inn på motellet, men siden jeg hadde tatt ett par drinker takket jeg nei til dette, men vi ble enige om å treffes dagen etterpå (mer om det siden).

Senere på kvelden dukket også Dennis og Ryan opp. Dette var gutta jeg møtte for noen dager siden som kjørte KLR650. Når de så min sykkel på utsiden av baren bestemte de seg for å stoppe de også. Så de ble der hele kvelden og Dennis endte med å overnatte på rommet mitt mens Ryen overnattet hos naboen 🙂

Dana's Diner & Cantina, El Pescadero, Baja California Sur
Dana’s Diner & Cantina, El Pescadero, Baja California Sur

 

Det ble en rolig start neste morgen. Selv hadde jeg avtalt å møte  Kathy og Lynn klokken 13 så jeg hadde god tid, og Dennis og Ryan stresset heller ikke 🙂

Håper vi treffes igjen på vei sydover Dennis og Ryan, Ride Safe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..