Avslappende dager i Denver

Mandag ble brukt til litt mer klesvask, var på posten å sendte mer bagasje til Torger som vi ikke gidder å dra på, og var ute å tok oss en frokost.

Etterpå besøkte vi foreldrene til Sherry før vi tok oss en dusj å reiste for å få oss litt massasje. Terje trengte å få løsnet noen muskler i nakken og jeg verker litt i høyre skulder og venstre ankel. Etterpå ble det tid til ett par Margarita’er.

Tirsdag pakket vi syklene å kjørte ned for å få en 24.000 miles (40.000km) service på BMW’en. Jeg ba de også sjekke hvorfor jeg har vakum i bensintanken.  Etterpå reiste vi for å levere sykkelen til Terje slik at den skulle få oljeskift og nytt bakdekk.

image

Ventetiden brukte vi til å gjøre litt nødvendig shopping, kjøpe en liten gave til de som hadde huset oss disse dagene og en tur til innom foreldrene til Sherry slik at Sherry kunne finne frem saksen å gi Terje og meg en gratis hårklipp.

Det viste seg at pusteslangen til bensintanken var gått tett så denne ble fikset pluss at en ventil ble demontert å ikke erstattet. Uten at jeg vet hvordan disse ventilene fungerer ble jeg i alle fall informert om at det fantes 2 ventiler som hadde med lufting av tanken å at den som ble demontert var helt uviktig å de anbefalte meg å ikke sette inn en ny.

Terje fikk seg ett nytt dekk……..

image

……..å når syklene var ferdig lastet begynte vi på turen ut av Denver. Vi hadde ikke planlagt å kjøre langt men ville legge Denver bak oss slik at vi ikke skulle være nødt til å tråkle oss gjennom byen onsdag morgen.

Når vi i tillegg så regnskyer og lyn fant vi ut at Castle Rock som ligger ca 30 miles syd for Denver var ett greit sted å overnatte.  Terje måtte i tillegg slakke litt på kjeden siden de som hadde montert dekket hadde strammet kjeden i meste laget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..