Dag 9 i Mexico La Paz – Cabo San Lucas

2015-08-18-18_33_47-My-Adventures---My-Adventures

Jeg ser at det fortsatt er en del mennesker som følger med på bloggen min selv om det er litt færre nå enn i begynnelsen av turen. Like vell er det vært. 138 besøk pr dag de siste 6 ukene og dere som fortatt følger bloggen forventer vell at jeg skal skrive noe spektakulært og spennende, men her i Baja er alt rolig og avslappende. Forhåpentligvis kan jeg komme med litt mer spennende bilder når jeg kommer inn til fastlandet i Mexico og begynner på listen min over ting jeg ønsker å se.

Veiene i dag har vært som vist på videoen under———–

Landsbyene jeg har kjørt gjennom ligner stort sett på slike som dette ……………….

Baja Calefornia Mexico
Baja Calefornia Mexico

Folk står langs veien å forsøke å tjene til livets opphold ved f.eks. å selge frukt eller andre ting.

Baja Calefornia Mexico
Baja Calefornia Mexico

Jeg hadde gledet meg til å komme ned her til sydspissen av Baja, men det sto dessverre ikke helt til forventningene. Dvs, hadde jeg reist ned her som en vanlig turist å skulle booket meg inn på ett av de fancye hotellene hadde det sikkert vært flott, eller hvis jeg skulle vært fastboende i ett av de flotte strøkene langs kysten hadde det også vært flott, men jeg drømte om å finne roen på en strand å kunne tilbringe tid der helt alene (slik jeg kunne gjort lengre nord).

Men i stede endte jeg opp i en forferdelig trafikk hvor alt gikk tregt, temperaturen lå sikkert på 40C å tålmodigheten min forsvant i løpet av 30 minutter. Så når jeg fant ett hotell midt i trafikk kaoset som hadde ledig rom til 400 pesos (200kr) var det ikke tvil i min sjel hva jeg skulle gjøre.

Så målet for å morgen blir i kjøre nordover igjen mot La Paz på MEX19. Da får jeg 7-8 mil langs kysten, vekk fra storbyer og trafikk. Er jeg heldig finner jeg en stille og rolig plass å slå meg til ro. Fergen går i morgen inn til land så da er det minst ett par dager til neste ferge. Alternativt kjører jeg helt opp til La Paz igjen hvis jeg ikke finner en fin plass.

En kommentar om “Dag 9 i Mexico La Paz – Cabo San Lucas”

  1. Hei ! Vi leser og ser på alle videoer, nesten på tur vi også, kjempegøy 🙂
    Ser du nyter og koser deg !
    Hilsen Mona og Ivar !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..