Austin – Lund (Preston) Nevada

Dagen i dag begynte med en liten ekstra rundtur i Austin for å filme litt. I utgangspunktet en enkel jobb siden byen består av 1stk bakke med hus på hver side av veien som er max  6-700 meter lang. Men det var i alle fall en stilig liten by som jeg er glad vi fikk besøkt.

image

image

Så tok vi US50 ned til Eureka. Dette er også en liten by med en gate med noen bygninger på hver siden. Atter en by med western preg over seg. Vi stoppet her for å ta en lunch og mens vi satt å skulle spise oppdaget plutselig John at han hadde glemt mobilen igjen på hotellrommet.  Så John måtte kjøre de 110 km tilbake til Austin mens Terje og jeg fortsatte videre i retning av Lund.

Planen var å plukke opp TAT ruta rett utenfor Eureka å forsøke å nå Lund før det ble mørkt.

image

Men etter noen miles endte vi opp med å bestemme oss for å snu. For det første var ‘veien’ dårlig. Regnvær hadde tidviss skylt vekk veien slik at vi måtte passere grøfter. Når veiene er så dårlig i dette terrenget var vi rimelig sikker på at det ville bli mye værre når vi skulle over minst 5 – 6 fjell. Erfaringsmessig drar tegnet med seg så mye av veien i de bratte partiene at med temperatur på rundt 30°C og med relativt slitne kropper bestemte vi oss for å nyte dagen litt her i bushen før vi begynte på asfalten igjen.

Terje sin venstre koffert har dessuten begynt å gå i oppløsning. Mest sannsynlig pga en 1 gallon tank som henger på denne kofferten. Så hvis vi skulle kjørt TAT ruta i dag måtte vi enten helle ut vannet eller montert tanken ett annet sted.

image

Resten av dagen holdt vi oss derfor på de asfalterte  veiene, stoppet litt langs veien…….

image

image

image

image

……. og ved ett vannhull i Ely

Etter en middag i Lund dukket også John opp så nå er ‘Team våpentilatelse’ samlet 😂   Ikke spør hvorfor gjengen har det navnet hehe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..