Dag 8 i El Salvador. Perquin – Santa Rosa de Lima

Vi gikk å la oss tidlig å sov til klokken var 0930.  Våknet stive og støle, og John klaget over at han var trøtt. Konklusjonen må være at for mye søvn ikke er bra.

Vi tok oss en frokost på hotellet før vi reiste, men når denne var inntatt var det på tide å komme seg avgårde før de oppdaget hva John hadde holdt på med på rommet. Kvelden før hadde ett insekt på størrelse med en spurv kommet inn å John nektet å ha denne flygende rundt. Så når den satte seg på lysstoffrøret i taket tok John en t-skjorten å smelte til lysstoffrøret så det ble stupmørkt i rommet. Etter å ha festet sokkelen i taket igjen, byttet ut lysstoffrøret med en pære fra badet (ja det var ett litt spesielt lysstoffrør) begynte jakten på hvor insektet var blitt av (ble aldri funnet). I utgangspunktet var vi litt sure på betjeningen som hadde gitt oss en gringo pris for rommet så vi satte oss på syklene uten å nevne noe om lyset.

Turen videre til Santa Rosa de Lima gikk uten noe som helst dramatikk så det er ikke så mye å skrive bortsett fra at John sin kjøreteknikk i svinger har blitt mye bedre de siste dagene.

Santa Rosa de Lima, El Salvador
Santa Rosa de Lima, El Salvador

Santa Rosa de Lima er en by på ca 30.000 innbyggere å skal være en viktig handelsplass her i området.

Santa Rosa de Lima, El Salvador
Santa Rosa de Lima, El Salvador

 

Stedet ligger også bare ca 20 minutter kjøring fra grensen til Honduras hvor vi har tenkt å kjøre inn i i morgen. Hotellet var greit nok. Fikk liv i AC’en utpå kvelden, fikk meg en dusj og vasket t-skjorten i vasken 🙂

Santa Rosa de Lima, El Salvador
Santa Rosa de Lima, El Salvador

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..