Dag 5 i El Salvador. Turist i Suchitoto

Dagen startet med regn så vi bestemte oss for å bli en dag til her i Suchitoto. Utpå formiddagen ga regnet seg å vi tok en liten rundtur i byen som har 25-30.000 innbyggere. Suchitoto skal være kjent for sin vakre kirke som ligger bare ett par hundre meter fra der vi bor…………..

Kirken i Suchitoto
Kirken i Suchitoto

……………….og Centro Arte Para La Paz som vi også besøkte i dag. Det jeg likte best med denne plassen som også fungerte som ett kultursenter var at barna tilsynelatende hadde fri tilgang så mye de ønsket. Her kunne de komme å tegne, male, leke utendørs eller sitte inne å spille sjakk.

Centro Arte Para La Paz, Suchitot
Centro Arte Para La Paz, Suchitot

Vi tok oss også en tuk tuk tur rundt om i byen før tuk tuk’en kjørte oss videre til Los Tercios for å se steinene i denne fossen. Fossen er tørrlagt 6 mnd i året men nå i regntiden fosser vannet så dermed fikk vi også med oss det. Spaserturen ned til fossen er litt krevende da steinene er meget glatte så her bør man være våken, men vi kom oss ned sammen med en guide som på Spansk kunne fortelle myten om hvorfor steinene i og rundt fossen er som de er (sjekk slutten av videoen).

Los Tercios waterfall, Suchitot El Salvador
Los Tercios waterfall, Suchitot El Salvador
Los Tercios waterfall, Suchitot El Salvador
Los Tercios waterfall, Suchitot El Salvador

Når man har klatret opp igjen kan man nyte utsikten over Lake Suchitlan.

Lake Suchitlan, Suchitot El Salvador
Lake Suchitlan, Suchitot El Salvador

Dette pluss litt andre ting ble altså dagen brukt til. Jeg hadde ikke med meg foto kameraet i dag så jeg har vært nødt til å låne litt bilder fra nettet for at man skal se hva vi fikk se, men videoen er min 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..