Dag 3 i Costa Rica. Turist i Tamarindo

Når man er turist er det ikke så mye å melde. Har ruslet rundt på stranden og i gatene her i Tamarindo, tok meg en kjøretur i området, og fikk omsider tatt ut litt penger. Minibanken ville ikke ha kortet mitt, men etter å ha snakket litt med dama bak disken å beroliget henne med at det var 100.000 Costaricansk jeg skulle ha å ikke 100.000 $ fikk jeg pengene 🙂

Jeg fant også ett postkontor å det er ikke hverdagskost. Var innom å snakket med de å fikk greie på at de kunne håndtere en forsendelse til Norge. Jeg vet ikke eksakt hvor mye pakken vil veie, men jeg fikk i alle fall ett priseksempel pluss papirene som måtte fylles ut (på Spansk), så jeg får gjøre det i kveld å så stikke innom de i morgen for å kjøpe emballasjen å utføre selve forsendelsen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..