Dag 2 i El Salvador. Santa Ana – San Salvador

2015-10-17-11_57_10-My-Adventures---My-Adventures

Som jeg nevnte i går var ikke hotellet vi bodde på verdens beste å det har jeg egentlig ikke noe problem med. Det er en del av reisen, men jeg hadde egentlig regnet med at sengen var litt bedre med tanke på hvor vi egentlig var. But but it’s not only only 🙂

Turen videre til San Salvador gikk greit på veier som var bra og trafikken var grei helt til vi nærmet oss sentrum i San Salvador. Her begynte det også å regne så vi søkte tilflukt under ett tak på en bensinstasjon sammen med x antall andre.

Denne våte karen fant ut at det var best å søke ly å hvile på en vindskjerm på en BMW 🙂

San Salvador El Salvador
San Salvador El Salvador

Etter å funnet oss ett hotell i sentrum av San Salvador til 25$ tok vi oss en liten rusletur rundt i nabolaget. Vi stakk bl.a. en tur på National Theater of El Salvador (bildet er fra nettet),……………..

National Theater of El Salvador
National Theater of El Salvador

…………men vi fikk ikke gå inn i selve teateret pga at det var en forestilling. Vakten var litt nysgjerrig på hvor vi kom fra å når han hørte at det var besøk som hadde reist langt fikk vi like vell en liten guidet tur inn hvor 4 damer holdt på med en forestilling (bildet hentet fra nettet).

National Theater of El Salvador
National Theater of El Salvador

Over alt gatelangs finnes det alle mulige slags boder. Mine solbriller gikk i stykker i går men jeg klarte å få kjøpt meg ett par «Ray-Ban» for 3$. Kunne sikkert prutet 50%, men dette må vell like vell kalles ett røverkjøp hehe 🙂

San Salvador som er hovedstaden i El Salvador har en relativt lav kriminalitet. Både mord og ran statistikken gikk i følge det jeg kan lese på nettet kraftig ned i 2011. Landet er det minste landet i Mellom Amerika å er ikke stort større enn Nord Trønderlag fylke men har like vell 6 – 7 millioner innbyggere. Selv om kriminaliteten skal ha gått ned de siste årene sender like vell Amerikanske myndigheter ut advarsler om El Salvador med informasjon om at 34 Amerikanske besøkende har blitt drept de siste 5 årene, hvor bare 6 av tilfellene er løst, x antall ran etc. Så langt har vi ikke truffet på noen «slemme gutter» å er forsiktige etter mørkets frembrudd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..