Dag 17 i Peru. Dyr lærdom

Siden jeg var dødstrøtt når jeg kom på hotellet i går sovnet jeg som en stein og våknet ikke før 0930. SÅ jeg bestemte meg for å ta en hviledag og samtidig få gjort unna noen nødvendige ting.

Som f.eks. å oppdatere begge gps’ene, sette inn ett nytt minnekort i den ene gps’en, sende mailer i forskjellige retninger, oppdatere bloggen med gårsdagens tur og ellers slappet av som en turist skal gjøre.

Huaraz ble grunnlagt i 1574. I 1941 gikk innsjøen Laguna Palcacocha over sine bredder, deler av byen ble skyllet bort og flere tusen mennesker omkom. I 1970 rammet et svært kraftig jordskjelv byen som førte til at 90 % av husene ble ødelagt og halvparten av innbyggerne omkom. Byen kan nok ikke defineres som en vakker by, men det som fascinerte meg mest var alle butikkene med sitt spesielle innhold. Jeg har nevnt det tidligere, men dette er altså en by hvor det er lettere å få seg ett traktor dekk enn å kjøpe en flaske med vann.

Har ikke så mye å skrive om dagen i dag, men legger med en liten frustrasjon video som jeg laget i går. Alt går nemlig ikke alltid som planlagt. Noen ganger gjør man ting man tror er lurt, og så viser det seg at det ikke er så lurt like vell. Noen som kjenner seg igjen?

 

PS: Problemet med at gps’en skrur seg av kan være at den sliter med at det er installert flere kart. Jeg kjører både Europa kartet og kartet for Peru. Ett ligger på gps’en og Peru kartet ligger på minnekortet. Ved å gå inn i menyen kan man gjøre visse endringer. Skal bli spennende å se om dette fungerer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..