Dag 12 i Peru. Stuck in Lima :-(

Dag 12 (totalt) i Peru startet som først planlagt med en frokost på hotellet. Jeg pakket baggen og ruslet det lille stykket opp til BMW dealer’en hvor sykkelen sto. Men når jeg kom inn dørene fikk jeg greie på at sykkelen ikke var ferdig 😦 De sa de hadde sendt meg en mail og denne mail’en skulle jeg bekrefte slik at de kunne sette igang jobben. Yes, det stemmer at de sendte meg en mail og denne fikk jeg 4. januar. Altså 21 dager etter at jeg leverte sykkelen og 2 dager før jeg skulle hente sykkelen. Derfor sjekket jeg bare vedlegget for å se prisen uten lese innholdet i mailen skikkelig. Irriterende for nå blir ikke sykkelen ferdig før på fredag.

Vi gikk gjennom listen som skulle utbedres og endte opp med en liten diskusjon ang. bensinpumpen. Min teori er at bensin pumpen er ok, men at sensoren kan være ødelagt, på vei til å bli ødelagt eller bare litt overfølsom. Verksteds formannen mente derimot at bensin pumpen var ødelagt og derfor burde skiftes. Så hva gjør man? Stole på magefølelsen og risikere å bli stående oppe i fjellene uten mulighet til å få fikset noe eller høre på utdannede BMW folk som bør vite? Jeg endte med å høre på de, sa ja til å skifte pumpa, påta meg en ekstra regning og ende med 2 dager forsinkelse 😦 😦  Var ikke særlig happy for dette og i tillegg gjøre ett nytt innhugg i reise budsjettet, Nå tror jeg snart jeg må ha kronerulling til flybilletten hjem 🙂

Etter en nedtur på BMW sjappa ruslet jeg tilbake til hotellet og fikk heldigvis ett rom til en mye hyggeligere pris enn natten før. Etterpå kapret jeg en taxi og kjørte til forsikringsselskapet for å utvide forsikringen på sykkelen med 30 dager til. Det tok nesten ett par timer før dette var i orden men nå er i alle fall dette fikset så nå gjelder det bare å få utvidet min egen forsikring som går ut på dato 10. januar. Opprinnelig plan var jo at reisen skulle være ferdig til jul, så derfor hadde jeg bare tatt forsikring for 8 mnd. Ingen Norske forsikringsselskaper ville forsikre meg for mer enn 90 dager endte jeg opp med Worldnomads. Men siden jeg nå har vært hjemme i Norge en tur og kjøpte flybiletten til Lima med MasterCard burde forsikringen gjennom MasterCard dekke siste del av reisen. I følge det jeg kunne lese skulle den dekke kjøring med egen bil, offentlig transportmidler etc, men det sto ingen ting om mc. Derfor sendte jeg de en mail i romjulen og en ny i dag for å få bekreftet eller avkreftet at forsikringen også gjelder de som kjører mc i utlandet.

 

Jeg fikk med meg noen filmer på harddisken når jeg var hjemme i Norge så i kveld så jeg episode 1 av Star Wars. Der var blant annet dette klippet som er filmet i Tikal i Guatemala som jeg besøkte for noen mnd’er siden (kan leses her) . Litt artig 🙂

Star Wars
Star Wars

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..