Dag 2 i Costa Rica. Turist i Tamarindo

Dagen i dag har ikke vært så konstruktiv. Vært på stranden…………………..

Tamarindo, Costa Rica
Tamarindo, Costa Rica

……………. ruslet rundt i gatene, å det eneste fornuftige som ble gjort var at jeg endelig fikk vasket mc klærne i vaskemaskin. Jeg ville ikke tørke klærne i tørketrommel så jeg tok på meg den tunge jobben med å ligge i hengekøyen å overvåke at klærne tørket i solen.

Vask og tørk av mc klær
Vask og tørk av mc klær

Å for å få tiden til å gå i hengekøya spilte jeg inn en liten video også 🙂

PS: Jeg nevner på videoen at jeg ønsket å lære 50 Spanske ord. Etterpå satte jeg meg ned å begynte å telle de ordene jeg kunne komme på…………. så nå er målet 100 ord 🙂

2 kommentarer om “Dag 2 i Costa Rica. Turist i Tamarindo”

  1. Hei Jarle ! Har en følelse av å være på reise når jeg leser å ser videoene dine 🙂 Er virkelig imponert over hva dere gjør. Må bli fantastisk å møte Nina igjen. Har sett en stund at det kom til å bli dårlig tid til målet, var spent på hvordan det ble løst…Løsningen ble perfekt, bare forlenger reisen noen mnd. Toppers ! Mona Hilser, fortsatt god tur. Hilsen Ivar

    1. A4 livet der hjemme kan alltids vente litt 🙂 Vi er alt for opptatt av fullstendig uviktige ting i stede for å nyte livet. Neste minuset er at det blir lenge borte fra familien. Men i stede for å savne noen får man fokusere på å glede seg på at man skal treffes igjen.

      Det har blitt mer og mer video de siste mnd’ene å tanken har vært at dette viser de som ønsker å følge reisen litt av det jeg ser. Så det er kjekt at dere setter pris på videoene. I tillegg blir det litt enklere for meg. Jeg kan bruke litt mindre tid på tekst og bilder 🙂

      Håper formen din er bedre. Hils Mona.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..