2 kommentarer på “Dag 2 i Costa Rica. Turist i Tamarindo

  1. Hei Jarle ! Har en følelse av å være på reise når jeg leser å ser videoene dine 🙂 Er virkelig imponert over hva dere gjør. Må bli fantastisk å møte Nina igjen. Har sett en stund at det kom til å bli dårlig tid til målet, var spent på hvordan det ble løst…Løsningen ble perfekt, bare forlenger reisen noen mnd. Toppers ! Mona Hilser, fortsatt god tur. Hilsen Ivar

    • A4 livet der hjemme kan alltids vente litt 🙂 Vi er alt for opptatt av fullstendig uviktige ting i stede for å nyte livet. Neste minuset er at det blir lenge borte fra familien. Men i stede for å savne noen får man fokusere på å glede seg på at man skal treffes igjen.

      Det har blitt mer og mer video de siste mnd’ene å tanken har vært at dette viser de som ønsker å følge reisen litt av det jeg ser. Så det er kjekt at dere setter pris på videoene. I tillegg blir det litt enklere for meg. Jeg kan bruke litt mindre tid på tekst og bilder 🙂

      Håper formen din er bedre. Hils Mona.

Det er stengt for kommentarer.