På tide å fortsette turen

Etter 2 uker hjemme i Norge sitter jeg nå på Gardermoen klar for reisen til Lima via Amsterdam. 

image

Må innrømme at det er litt med blandede følelser.  7 mnd på veien har vært fantastisk men det var godt å komme hjem og treffe familie og venner igjen. Derfor er det selvfølgelig litt trist å forlate de igjen men samtidig gleder jeg meg til å fortsette reisen.

image

Peru har fortsatt mye å by på og flere stopp står på agendaen.  Første del av reisen går nordover igjen for å få med meg noen veier som jeg ikke kjørte på vei ned til Lima.

Etter litt kultur opplevelser i Peru, ett par spesielle veier i Bolivia håper jeg på god rød vin i Chile og gode møre biffer i Argentina. Det skal bli godt etter masse pinnekjøtt hjemme i julen, mølje hos modern i går og medisterkake til middag i går kveld hos Terje 🙂

40.000 km er unnagjort og ca 13.000 km gjenstår.  Dvs at jeg regner med at det går ett par måneder.  Sykkelen har fått en service i Lima og med enda mindre bagasje på sykkelen står jeg fritt til å velge de veiene som jeg måtte ha lyst til. Tror det kan bli 2 kjekke og spennende måneder.

Jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger angående bloggen mens jeg var hjemme så inspirasjonen til å bruke tid på og skrive noen ord hver dag et tilbake. Så da blir det noen ord og bilder når jeg har wifi selv om Nina nå ikke lenger er med for å  rette alle og/å feilene 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..