Møte med Cato Moen hos Jofama

Hadde ett møte med Cato Moen hos Jofama på Kongsvinger i ettermiddag. Cato ga en fin innføring i Jofama, Halvarssons og Lindstrands sin historie og jeg fortalt litt om min plan for gjennomføringen av Pan American highway i 2015.

Jofama

 

Resultatet ble en samarbeidsavtale som kort fortalt går ut på at jeg tester ut en del av utstyret mot at jeg gir konstruktive tilbakemeldinger på hvordan utstyret fungerer på turen. Jeg skal tross alt være på veien i 10 mnd., og kommer til å oppleve både varme sommerdager, kalde fjelloverganger og monsun regn. Så disse klærne skal få prøvd seg skikkelig 🙂

 

Cato gikk grundig til verks og begynte med klærne helt innerst. Dvs ull undertøy og sokker……….

Jofama

 

…….før vi til slutt endte opp med Lindstrand helt nye Adventure dress pluss ryggskinne, hansker og regntøy.

Jofama

 

Alle detaljer og funksjonaliteter ble gjennomgått før jeg selv fikk bestemme hva jeg ville bruke.

Jofama

 

Takk Cato og Jofama for at jeg fikk denne muligheten.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..