Flere innlegg om klær

Nå som en hel sesong er over, er det lett å mene noe om hvordan Lindstrands Flux mc jakkeen fungerte. Etter å ha kjørte i temperaturer mellom 10-40c, i tørr ørken luft, høy luftfuktighet i sydstatene, regnvær og hagl må jeg si at jeg er imponert. Jeg er ikke vant med å kjøre i utstyr som det blåser rett gjennom men det fungerte godt og vil fungere godt hjemme i Norge også når temperaturen er over 20c. De få gangene jeg kjørte i lave temperaturer satte jeg enkelt og greit på meg regnjakke. Konklusjonen min er at Lindstrands Flux vil fungere bra til Skandinaviske sommertemperaturer.

 

Enste gang jeg bannet litt var når jeg skulle sette på meg jakken når det var høy luftfuktighet. Med litt fuktig i innerforet og fuktige/svette armer følte jeg at jeg dro med meg innerforet omtrent ut av jakke ermet. Sikkert ikke ett stort problem siden vi sjeldent opplever tropisk luftfuktighet i Skandinavia 🙂

Lindstrands Maysom buksa ble jeg fort glad i. Jeg kjørte med beskyttelse i både på hofter og knær uten å føle at buksen ble ubehagelig. For å spare plass i kofferten vurderte jeg t.o.m. å bruke denne buksen med stretch når jeg var på flyet siden den er så behagelig å ha på seg. Den ga beskyttelse mot kald kjørevind om morgenene langs USA sin vestkyst og var ikke for varm hverken i tørre områder eller i varme områder med høy luftfuktighet.

 

Drizzle støvlene fikk jeg aldri testet for disse stakk en kunde av med tidlig i sesongen (alt for kundene) men kunden var i alle fall meget fornøyd 🙂 Halvarssons Supreme hansken fikk jeg testet skikkelig. Cato rister vell på hodet men……….. jeg må bare klippe av ytterste del av fingertuppene på hanskene for å kunne bruke hansker. Men selv om jeg gjør dette holder hanskene lenge. Man skulle tro at hanskene ville fliser seg opp, trådene løsner i sømmene etc, men det har de fortsatt ikke gjort. Så det er vell enda ett bevis på at de leverer kvalitet 🙂

 

Så konklusjonen er at jeg er godt fornøyd med produktene. Skal bli spennende å se hvilke nye produkter Jofama / Lindstrands kommer med til neste sesong. Takk Cato som ga meg lov til å teste ut utstyret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..