Bevis på at menn har shopping gener :-)

De fleste blogger omhandler moteklær, sminke, slanking, matlaging, fotballfruer eller …………. tja hva vet jeg. De eneste bloggene jeg egentlig følger med på er blogger som omhandler mc turer.

Men denne gangen skal jeg forsøke meg på ett innlegg om klær 🙂 🙂 🙂 🙂

Jeg er så fornøyd etter å ha handlet klær på Daytona at jeg må bare må «skryte» litt av at jeg også har shopping gener 🙂 Spesielt denne guuuule er jeg kjempe fornøyd med.


Jeg var på Daytona under Biketober festen men siden jeg skulle tilbake når selve festen var over planla jeg å handle når det var litt roligere i gatene og prisene litt lavere enn i den aktuelle helgen. Dermed ble det flere plagg til samme prisen som ett plagg kostet helgen før. Passer godt for en som er litt gnien 🙂

 

 

Siden jeg er glad i skjorter uten armer ble det ett par av de også 🙂 Den jeg kjøpte på Iron Horse kostet vell det dobbelte av det de kostet nede i Main Street men……… Ikke så ofte man er på Iron Horse.

 

Denne ble kjøpt ned i Main Street.

 

I tillegg ble det en hettegenser…….. dvs……. den hadde glidelås……… så da heter det sikkert ikke hettegenser. Er vell en jakke da med ett eller annet fansy navn. Hadde dette vært en skikkelig moteblogg hadde jeg sikkert vist dette navnet 🙂

Og så skal jeg sikkert si at kvaliteten er topp og med liten skrift skrive at de har sponset meg med disse klærne men det stemmer ikke 🙂 Klærne er sikkert laget i China og jeg måtte betale de med mine egne penger 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..