Godt nytt år

Godt nytt mc år
Godt nytt mc år

Synes det var på sin plass å sende en liten nyttårshilsen og samtidig gi en liten status angående bloggen og hva som er mine planer for 2018.

Selve bloggens utseende for pc brukere har ikke endret seg så mye bortsett fra at jeg har gjort forsiden til en statisk side. Dvs at man må gå til kategoriene for å finne innleggene man ønsker å lese i stede for at de siste innleggene vises på forsiden. For brukere av telefoner, nettbrett og iPad’er har det skjedd visse endringer. Jeg merket ved en tilfeldighet at visse knapper og menyer bare fungerte hvis man brukte en pc eller Mac, men nå skal dette være fikset. Spesielt telefonbrukere vil merke stor forskjell. I tillegg har jeg gjort endringer i kategorier. Dvs at de som følger lagrede linker til eldre innlegg vil kunne oppleve at linken ikke fungerer.

Det er ca 120 stk som på den ene eller andre måten følger bloggen ved at de får en oppdatering når det publiseres ett innlegg men overraskende mange flere som velger å svippe innom med jevne mellomrom. 2015 var  det året som genererte mest trafikk med over 42.500 klikk mens 2016 var ett år med nesten 25.000 klikk. For å være en person som bare oppdaterer bloggen som en liten dagbok er det derfor overraskende og hyggelig å registrere at 2017 faktisk genererte ca 12.000 klikk selv om jeg ikke var på noen adventure eller skrev så mange innlegg. Det må bety at noe av det som står her er av interesse for andre også.

Men mest overraskende er det store antall visninger av Youtube videoene jeg la ut under turen fra Alaska til Argentina. I løpet av 2017 er videoene sett totalt 87.101 minutter. Dvs at hvis en enkel person hadde sett disse videoene hadde han sittet i 1451 timer eller 60 dager sammenhengende. Videoene er ikke spennende eller halsbrekkende på noen som helst måte og viser bare hvordan hverdagen er på 2 hjul gjennom ulike land, men like vell kjekt å se at andre setter pris på det.

Av de 133 landene som har besøkt bloggen  er 80% av besøkende gjort av Norske brukere, men når det gjelder Youtube videoene er det først og fremst folk fra USA, Mexico og Guatemale som topper listen mens Norge er på 4. plass foran Belize, Canada og Peru. Så det tyder vell på at selv om jeg ofte snakker Norsk på videoene er det selve veiene og naturen folk er ute etter å se.

YouTube Analytics
YouTube Analytics

 

Av andre hyggelige ting som har skjedd i 2017 vil jeg selvfølgelig nevne at Jofama / Lindstrands / Halvarssons ønsket ett videre samarbeid. Dette gir meg en mulighet til å teste ut de nyeste produktene og de kan få en konstruktiv tilbakemelding på hvordan jeg oppfatter at produktene fungerer i de miljøene jeg kjører. Ett av produktene jeg skal teste er en Supreme geiteskinnhanske som har en litt annen utforming enn de jeg vanligvis har brukt. Jeg er nok ganske kresen når det gjelder hansker og har ofte modifisert de hanskene jeg har brukt tidligere. Det skal bli spennende å teste Supreme hansken.

Jofama Supreme hanske av geiteskinn

New Zealand står på reiseruten for 2018 og i tillegg blir det x antall turer til USA. 2017 ga ikke mulighet til så mange turer i Norge men vi får se hva 2018 bringer. Hadde vært kjekt med en Norges tur eller evt en Europatur. Aller helst litt spartansk med telt og camping utstyr.

Dermed vil jeg ønske alle ett Godt Nytt År, håper 2018 bringer hell og lykke, og at alle får oppleve nye spennende steder på 2 eller 4 hjul.

Travel is the only thing you buy that makes you richer 🙂

 

2 kommentarer om “Godt nytt år”

  1. Kjekt å høre fra deg. Godt nytt år til deg og dine også. Ingen vet hvor haren hopper så …….. Skulle du ta en tur til vestlandet er det bare å gi beskjed 🙂

  2. Godt nyttår Jarle! Jeg er innom bloggen din i ny og ne, alltid gøy å lese om turene og beskrivelsene :).
    Husk å ta en tur innom hvis du er i Larvik distriktet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..