Dag 2 i Canada. Mandag 25 mai Dawson City – Whitehorse

Det ble en rolig start på dagen i dag. For det første sov vi godt og lenge å når vi holdt på å rigge sykklene kom eieren av   plassen. Siden vi hadde ett verdenkart på hytteveggen begynte nye historier om steder han hadde besøkt. Inspirerende å høre på.

Så tok vi fergen over til Dawson City som var en meget spesiell gammel by. Skal poste bilder av dette senere (når jeg poster bilder på et senere tidspunkt gjør jeg det i det innlegget som allerede er postet slik at bildene ligger i innlegget det hører hjemme).

img_0079

Vi fikk endelig kjøpt oss skikkelig kjedespray igjen, pluss ruslet rundt i gatene å tittet litt. Ett godt måltid med en god øl ble det også tid til.

img_0083

img_0081

img_0080

img_0087

På vei ut av Dawson City hadde jeg John i speilet å plutselig så var han vekk. Vi hadde avtalt å stoppe for å smøre kjeden når den var blitt varm så jeg trodde John hadde stoppet pga. dette, derfor snudde jeg i ett forsøk på å finne han. Men john var forduftet 🙂

Snakket med en kar som sto å haiket å han mente å ha sett John kjøre ut av byen så jeg valgte å kjøre videre. Jeg var overbevist om at John var forran meg og John var overbevist om at jeg var forran han. Jeg holdt normal hastighet mens John holdt god fart for å ta meg igjen.  Derfor endte vi opp med å kjøre alene hele dagen.

Landskapet var ikke så fryktelig spennende. …….

wpid-20150525_164712

…….. men noen godbiter fantes det.

img_0094

Siden John var forsvunnet tenkte jeg at enkleste måten å finne hverandre igjen var å legge kursen mot Whitehorse. Strekningen fra Dawson City til Whitehorse er på i overkant av 500 km, men siden det stort sett ikke var noe å finne på eller å se langs veien var det ikke mange grunner til å stoppe.

wpid-20150525_164755

Temperaturen lå på 22 til 27°C hele dagen, mørkt blir det ikke her på denne årstiden før ved 2 – 3 om natten så jeg valgte å ta hele distansen på en dag slik at jeg kunne komme meg på nett å sjekke om det var noe nytt fra John.

img_0121

Jeg slo inn POI’er på GPS’en å fant først en B&B som var stengt. Så fant jeg Beez Kneez Bakpakers å kjørte dit. Å hva finner jeg på utsiden av huset? Jo det står John sin motorsykkel parkert. Bagasjen var ikke en gang tatt av sykkelen enda. Dermed hadde vi funnet hverandre igjen å det måtte feires med at John stakk i butikken for å kjøpe noen øl. Ble sittende ute å prate med en annen gjest til langt over midnatt før vi kom osstil sengs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..