Dag 5 i Alaska. 17 mai i Deadhorse

Ikke mye som har skjedd i dag.  Vi har slappet av å gått over sykklene for å se hvordan Dalton Highway har herjet med utstyret. Min sykkel manglet en mutter til vindskjermen så den er nå erstattet.  John sin derimot hadde fått litt mer juling så han er nå på ett lokalt verksted å for gjort litt sveising og mekking. Verkstedet lå rett ved der vi fylte opp bensintanken så jeg dro etter hvert tilbake til hotellet. Formen er litt dårlig i dag så jeg får forsøke å hente meg inn igjen.

Vanndammene  vi kjørte gjennom i går er nå forvandlet til elver. Veien ut fra Deadhorse er nå derfor stengt inntil videre.  I følge en jeg snakket med hadde han kjørt ut av Deadhorse og da var det 1 fot med vann i veien. En time etterpå var det 3 fot (1.meter) med vann. Hadde det bare vært stillestående vann kunne det sikkert vært løst fort men her snakker vi om at en elv har tatt en ny vei pga snø og is smeltingen. Så inntill videre får vi bli her, og sørge for at syklene er ferdig pakket slik at hvis veien åpner for en kort periode så er vi klare.

Vi hørte også rykter om at broen over Yukon river skal stenges den 20. mai pga broarbeid så vi bør komme oss ut herfra i morgen slik at vi kommer til Yukon river før det stenges drr også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..