4 kommentarer på “Turist i El Paso

 1. Morro å følge bloggen din Jarle.
  Før du tar ferja over til Cartagena Colombia ett lite tips. Kjøring av mc i Colombia etter mørkets frembrudd kreves det at det kjøres med refleksvest med sykklens skilt nr på ryggen. Er litt usikker men tror også at skilt nr skal stå bak på hjelmen også. Cartagene er forresten en utrolig flott by, med spesielt gamlebyen som ett must. Bomstasjonene på veiene i Colombia er gratis for mc, de har laget noen trange gater til høyre for bomstasjonene. God tur videre.

  • Yes. Stemmer det med vest og nummer på vest og hjelm. De påstår at det er pga at mange drap har skjedd fra mc’er hvor man da lett unnslipper i trafikken etterpå.

   Slike gode tips og gode destinasjon tips mottas med stor takk.

   Kjekt å høre at folk setter pris på de notatene jeg gjør i min lille dagbok.

   • Ja stemmer det, jeg var der i 2012, det var en tur i 2010 og en i 2014. I 10 og 14 var turen i omtrent samme område. Men i 2012 gikk turen norover og opp mot Santa Marta og nedover langs kysten Cartagena, Covenas, Caucasia inn i Andesfjellene til Mendellin og La Dorada Som er en Oase av dal inne i fjellene 🙂 Men vær obs på trafikken møter lett en trailer som er under forbikjøring i en sving. Men følger med så om du kommer andre steder jeg har vært kommer det mer tips underveis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..