På vei til Key West

Det tar på helsen å ikke være i sadlen i noen dager så i dag var det på tide å ta seg en tur. Ankelen som fikk seg en smell for noen uker siden er nå 90% bra igjen. Høyre skulder er ikke verre enn at jeg kan leve med, men de 2 siste dagene har høyre hofte vært skikkelig ond. Begynte på mandag og først tirsdag kveld begynte den å roe seg så mens kroppen fortsatt fungerer er det best å komme seg på veien igjen.

Først gikk turen ned til Datona for å stikke innom en BMW dealer. Jeg har hatt en lyd i motoren de siste ukene som jeg mistenker kommer fra registerkjeden. Ikke noe dramatisk med dette, men jeg ønsket i alle fall at de skulle høre lyden å komme med en anbefaling. En på service avdelingen ble med ut å startet motoren å kunne bekrefte at lyden kom fra registerkjeden å at problemet mest var strammeren. Den kostet 102USD, men de hadde den ikke på lager. Jobbet skulle ta 1 1/2 time. Jeg kunne sikkert ha kjørt med den gamle strammeren til jeg kom hjem uten problem bortsett fra at lyden etter hvert ville bli høyere og høyere men nå er den i alle fall bestilt å på mandag blir den skiftet.

Jeg har også de siste ukene vært på jakt etter ett ekstra par med fothvilere som jeg vil montere på veltebøylen. Mange Harley’er har jo ekstra fothvilere så jeg tenkte at dette skulle bli enkelt, men samtlige veltebøyler til Harley’er er 1 1/4″ å min nedre veltebøyle er 1″. Men i dag etter å ha forsøkt 4 forskjellige butikker fant jeg en mc butikk som forhandlet Suzuki å de hadde ett par med fothvilere til 39USD. Det er ca 100USD billigere enn hva Harley fothvilerne koster å i tillegg passer de.

Så i kveld ble disse montert 🙂

Nye ekstra forhvilere
Nye ekstra forhvilere

Det skal bli godt å kunne hive beina litt fremover å få litt luft inn/opp buksebeina.

Nye ekstra forhvilere
Nye ekstra forhvilere

Selvfølgelig hadde jeg ikke eksakt den rette nøkkelen men med hjelp av en nøkkel som er litt for stor å ett utvalg av mynter å forskjellige størrelser / tykkelse / verdi kom jeg i mål 🙂

Nye ekstra forhvilere
Nye ekstra forhvilere

I 2013 når vi kjørte ned til Key West kjørte vi A1A hele veien så jeg tenkte at denne gangen får jeg heller velge South 1. Utpå ettermiddagen når trafikken tok seg litt opp kjørte jeg ut på I95 i en times tid for å slippe å stå i kø. Endte til slutt opp i Port St Lucie som ligger ca 18 mil nord for Miami.

Port St Lucie
Port St Lucie

Alle disse stedene ble besøkt i 2013 så denne gangen kjører jeg nok bare sydover til Key West uten å stoppe i de store byene. Siden jeg begynte denne reisen med å reise til Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska som er det nordligste stedet man kan komme i USA med ett kjøretøy med hjul må jeg jo neste også innom Key West som er det sydligste stedet man kan komme til i USA.

2015-07-09-11_48_56-My-Adventures---SPOT-Adventures

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..